GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 271

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
271/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan takım orta saha ve stoper transferi diye bas bas bağırıyor.Bizim yöneticiler ise kılını kıpırdatmıyor.Ffp diyip duracağınıza bari kiralık adam bulun.

Yani birileri satilmali ki hamle yapalim

Ya da ufak tefek satislar yapip Ndiaye + Denayer paketiyle kapatacagiz

Oyle olursa yine sac bas yolduran bir takim izleriz ama sampiyonluk sansimiz surer, ayrica gencler falan bol bol dakika alir millet cop oldugundan

Gomise çöp dedim diye burada laf ettiniz eminim ki gomis aek gibi düşük klasman bir takıma şu maçta 1-2 gol atsa gomis gitsinciler nerdesiniz falan diyecektiniz. Neyse zaten takımın sorunu sadece gomis değil ortasaha hem hücum hem defansif anlamda eksik kalıyor pres baskı gücü yok rakip elini kolunu sallayarak geliyor defans desen evlere şenlik araya atılan her top tehlikeli oldu.CL için fazla umutlanmayın çünkü orada Barcelona ile eşleşeceğimizi düşünüyorum.

Gomise çöp dedim diye burada laf ettiniz eminim ki gomis aek gibi düşük klasman bir takıma şu maçta 1-2 gol atsa gomis gitsinciler nerdesiniz falan diyecektiniz. Neyse zaten takımın sorunu sadece gomis değil ortasaha hem hücum hem defansif anlamda eksik kalıyor pres baskı gücü yok rakip elini kolunu sallayarak geliyor defans desen evlere şenlik araya atılan her top tehlikeli oldu.CL için fazla umutlanmayın çünkü orada Barcelona ile eşleşeceğimizi düşünüyorum.

AYNEN ÖYLE GOMİS NE ÖZELLİĞİ İYİ Kİ HELE FORMSUZKEN HİÇ ÇEKİLMİYOR EREN DAHA İYİ ONDAN

Adam geçen sezon 32 gol attı çöp diyorlar yav :asd::asd::asd::asd::asd:

Yav sizi Ronaldo Messi falanda kesmezki kardeşim daha öyle bir futbol ve futbolcu icat edilmedi.

birileri maiconu,birileri belhandayı,birileri feghuoliyi korur kimseyi korumayın savunmayın alayı leş, belhanda yine iyi feghouli çöp diyenler var genel olarak ikiside leş ama bu maç için kıyas yapılabilcek gibi değil feghouli daha iyi net yani hangi maçı izlediniz bilmem genel anlamdada öyle bence ama neyse son olarak benim için iyi top oynayalım yeter belhandayı niye savuncam dünyanın parasını alıp gevşek gevşek geziyo sahada en çok savunulmasına anlam veremediğim isim bu olduğu için söylüyorum diğerleride berbat dökülüyo ayrı..
MUSLERA,LİNNES kesin kalması gereken iki isim MARİANO,NAGATOMO,FERNANDO,DONK,GARRY en azından bu sene kalması gereken isimler..

eli belinde gezen oyuncular takimda olmaz abi, bir de herkesin ayagina top yakismali az cok.

etliye sütlüye karismayan serdar aziz disinda tolere edebilecegimiz oyuncu yok. herkes oyunun icinde olmali.

linnes, nagatomo, donk ve garry bu takimin en saglam topculari net olarak her mac 11 cikmalari lazim.

muslerayida dahil edersek 5 oyuncu ediyor. ndiaye, silva ve denayeri kiralayabilirsek bu rakam 8e cikar.

ben onyekuruyu da begendim genel olarak top kayiplarina biraz dikkat ederse iyi oyuncu, gol atabiliyor en önemlisi. yunusla birlikte forma rekabeti olusturur. 35 numarali yunusu baya begendim ben. burada sorun yasayacagimizi sanmiyorum.

etti 9 oyuncu. lig icin serdar aziz de iyi stoperdir, etti 10.

bir de ön tarafa oyuncu eklememiz lazim iste dogancan pek etkili birine benzemiyor, sinan veya mugdat oynar gibi cogu macta. ali yavuzu da koyabiliriz. iki araptan umudu kestim ben ama olurda düzelirlerse ligi kazaniriz yani.

Gomise performanstan laf edenler bana göre bu sezonki 5 hazırlık maçıyla Gomisi izlemeye başlamıştır bunun başka açıklaması yok. Bu kadar tüketken bir taraftar görmedim

Terim Tudorun ekmeğini yemiş demek. Iyi hazırlamıştı adam takımı.

Evet başakşehir, bjk, ts dep maçlarında gördüğümüz üzere tudor çok iyi hazırlamıştı takımı.

Asıl burda suçlu arıyorsak o tudor denen malı konuşmalıyız, takıma mental yönü zayıf kim varsa doldurdu böyle her dep maçında sinip, kaçak, rezil rüzva top oynuyolar.

..
6b457b1a288a60efc5978af582031c28.jpg

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet başakşehir, bjk, ts dep maçlarında gördüğümüz üzere tudor çok iyi hazırlamıştı takımı.

Asıl burda suçlu arıyorsak o tudor denen malı konuşmalıyız, takıma mental yönü zayıf kim varsa doldurdu böyle her dep maçında sinip, kaçak, rezil rüzva top oynuyolar.
Ortalığı yangın yerine çeviren, takımda futbolcu bırakmayanlara ironi yapıyorum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt