Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.396
- 2.277
- 2.278
Hayirli olsun. Havaya girersen galatasaray sana cakar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pato gelecek bence içimden gelen bu Drogba gibi olacak ilk maçında inşallah
renkdasim nedir bu
Hocam adamın dediğini nasıl anlamadın. Adam Galatasaray'ın parası yok demiyor. Diagne'yi 15'e falan bırakmayız diyor.Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz: "Transferle ilgili herhangi bir bilgim yok. Zaten Galatasaray'ın o kadar parası da yok. Böyle bir durum olsaydı eğer bizimle iletişime geçilirdi. Galatasaraylı yöneticiler arkadaşlarımız. Bu iddialar basının asparagasları"
Gerizekalı herif sen oyuncuna sahip ol o zaman. Ne basınından bahsediyorsun ? Oyuncun yiyor haltı işte. Ayrıca Türkiye'de hangi takımda Galatasaray kadar sıcak para var şuan ?
Yalnız bizim kulüp tam çiftlik. Yalanlayın şu adamı.
Bende pek isinmiyorum. Iyi futbolcu olabilir ama basimizi yakar bu sacma sapan hal ve hareketleri var kendisini superstar sanmaya basladiDiagne ye içi ısınmayan birtek ben iyim bilmiyorum. Ama buna vereceğimiz parayla Tetteh Ekele ve Alan üçlüsünü alabilir miyiz acaba. Ama yine aynı sorun var önümüzde.. Bunu yönetim becerisi nerede?
renkdasim nedir bu
Diagnenin hesabi spamlayip kapattirmis bizim taraftar.
neden yaptilar ki takip etmedimAynen bu beyaz forma hic ugurlu gelmedi, birde o ortadaki cizgi tam sicilmis bir imaj veriyor. Bu formayi yapan bizimle alay etmis
Bende imtan için çalışmayı son günlere bırakınca aşırı strese girerim.
Spam manyağı yapmışlar yavşağı.Diagnenin hesap ya kapandi ya askiya alindi sikayettensosyal medyada bizim taraftar cok fena
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyaz forma Galatasaray tarihinde çok büyük öneme sahiptir.. Nice zaferler nice önemli kritik maçlara beyaz formamız ile çıktık..
5-0 lık neutel xamax maçı..
Uefa kupası finali
Basket ve futbolda genelde final maçlarına beyaz forma ile çıktık..
Bu bizim klubün bir geleneğidir..
Bu golü Sinan da atar
Tetteh atmis
Beyaz forma Galatasaray tarihinde çok büyük öneme sahiptir.. Nice zaferler nice önemli kritik maçlara beyaz formamız ile çıktık..
5-0 lık neutel xamax maçı..
Uefa kupası finali
Basket ve futbolda genelde final maçlarına beyaz forma ile çıktık..
Bu bizim klubün bir geleneğidir..