- 4 Ağustos 2009
- 92.737
- 74.834
- 5.358
Biri degil renkdas en buyugu.
Haddinizi bilin bu adam Galatasarayın yaşan en büyük efsanelerinden biri. Ne yaparsanız yapın amacınıza ulaşamayacaksınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri degil renkdas en buyugu.
Haddinizi bilin bu adam Galatasarayın yaşan en büyük efsanelerinden biri. Ne yaparsanız yapın amacınıza ulaşamayacaksınız.
yarin 99.2% kap gelir
Koyu terimci olarak .....Biri degil renkdas en buyugu.
Terim beyin yanlislarini elestirmemiz akli dengemizin yerinde olmadigini gostermez AysaldashKoyu terimci olarak .....
Abartılı oldu sanki biraz![]()
Sorunda o hocam Terim hep Galatasarayın menfaatleri için sustu. Ama ozan olayı bardağı taşıran son damla oldu. Yaşananlar henüz kanıtlanmamaış bu komplo teorilerini maalesef doğruluyor.Fatih Hoca son dakikaya kadar bekleyin dediyse beklerim.
Fatih Hoca'nın ağzından duymadığım hiçbir şeye inanmam.
Fatih Hoca kimseden korkup çekinmez, lafını da esirgemez. O konuşunca kesilmesi gereken ceza da kesilir.
Bunu Erhan Telli için demiyorum ama şu anda internette yazılan çizilen hiçbir şeye inanmıyorum. E.Telli - Seten tayfasıyla hesaplaşıyor.
Transfer için İmzayı gör, inan. Zaten transfer için son 3-4 gün. Fatih Hocanın son maçtaki konuşması neydi? Transfer olmazsa da Galatasaray yarım dönem ağlamadı, yine ağlamaz.
bu ortalığı karıştıran fenerli için ses çıkaracak olan yokmuAllahım nasıl bir tongaya düştük. Hala inanamıyorum.
Sen nerde yaşıyosun.terimin de planları ne güzel işliyordur ne meraklı gücü arkasına almaya direkt verdi eline yönetimin bomba aldı arkasına taraftarı oh şimdi yaysın izlesin kibirli kibirli curcunayı sanki yönetim istemiyor almak etmek sanki fenerbahçe yönetiminin altındaymış gibi yaptığı ayıp.inş bu show kalpler çok kırmaz. yönetim menfaat için gelir gider için elinden geleni yapıyor ama arkası terimciler gibi degil tabi. koyunluğa devam