Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya merak ediyorum m.cengiz ne bokturda boyle islere girisiyor daha 1 sene once dursun mallik yapmasa hala basta olacakti bu herifi kimse tanimayacakti nr boksun lan sen

Erhan Telli'nin anlattıkları doğru ise ki olma olasılığı var daha öncede oldu. Şu saatten sonra yönetimin alacağı oyuncular daha dikkatli incelenmeli. eğer Alan Pato yada Tetteh dışında herhangi bir oyuncuya 5-6m maaş 8-10m euro bonservis verildiği anda iki kere düşünmek lazım. Yönetim hocadan habersiz istemediği bir oyuncu alırsa da ben Fatih hocadan açık sözlülükle ben bu adamları istemedim takımıma uymaz oynatmıyorum demesini beklerim. Perşembeyi beklemeden bu konularda taraftarın tavrını yönetime iletmek gerek bence.

erman hocam şov yapıyor hakemlerin içinden geçti.

Fatih Hoca son dakikaya kadar bekleyin dediyse beklerim.

Fatih Hoca'nın ağzından duymadığım hiçbir şeye inanmam.

Fatih Hoca kimseden korkup çekinmez, lafını da esirgemez. O konuşunca kesilmesi gereken ceza da kesilir.

Bunu Erhan Telli için demiyorum ama şu anda internette yazılan çizilen hiçbir şeye inanmıyorum. E.Telli - Seten tayfasıyla hesaplaşıyor.
Transfer için İmzayı gör, inan. Zaten transfer için son 3-4 gün. Fatih Hocanın son maçtaki konuşması neydi? Transfer olmazsa da Galatasaray yarım dönem ağlamadı, yine ağlamaz.

Bu kulübün dinamiklerini çözemeyecek kadar sığır olamaz bence Albayrak yıllardır bu camiada. Neler olacağını kestiremiyor olamazlar cidden transfer olmadığında taraftarın yaptıklarıyla dünya gündemine gireceğiz.

Biraz ÖzCimbomlu Erman hocamı izliyim.

Fatih Hoca son dakikaya kadar bekleyin dediyse beklerim.

Fatih Hoca'nın ağzından duymadığım hiçbir şeye inanmam.

Fatih Hoca kimseden korkup çekinmez, lafını da esirgemez. O konuşunca kesilmesi gereken ceza da kesilir.

Bunu Erhan Telli için demiyorum ama şu anda internette yazılan çizilen hiçbir şeye inanmıyorum. E.Telli - Seten tayfasıyla hesaplaşıyor.
Transfer için İmzayı gör, inan. Zaten transfer için son 3-4 gün. Fatih Hocanın son maçtaki konuşması neydi? Transfer olmazsa da Galatasaray yarım dönem ağlamadı, yine ağlamaz.
Sorunda o hocam Terim hep Galatasarayın menfaatleri için sustu. Ama ozan olayı bardağı taşıran son damla oldu. Yaşananlar henüz kanıtlanmamaış bu komplo teorilerini maalesef doğruluyor.

Dun gece 30 tane isim cikti bi anda piyasaya bugun bitane bile haber yok buda ayri sacmalik neler olacak cok merak ediyorum

terimin de planları ne güzel işliyordur ne meraklı gücü arkasına almaya direkt verdi eline yönetimin bomba aldı arkasına taraftarı oh şimdi yaysın izlesin kibirli kibirli curcunayı sanki yönetim istemiyor almak etmek sanki fenerbahçe yönetiminin altındaymış gibi yaptığı ayıp.inş bu show kalpler çok kırmaz. yönetim menfaat için gelir gider için elinden geleni yapıyor ama arkası terimciler gibi degil tabi. koyunluğa devam

AMKgazetesi yerinde bi pislikten kurtuluyoruz diğeri geliyor
Istifa et lan dana @cengo

terimin de planları ne güzel işliyordur ne meraklı gücü arkasına almaya direkt verdi eline yönetimin bomba aldı arkasına taraftarı oh şimdi yaysın izlesin kibirli kibirli curcunayı sanki yönetim istemiyor almak etmek sanki fenerbahçe yönetiminin altındaymış gibi yaptığı ayıp.inş bu show kalpler çok kırmaz. yönetim menfaat için gelir gider için elinden geleni yapıyor ama arkası terimciler gibi degil tabi. koyunluğa devam
Sen nerde yaşıyosun.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt