Yusuf Günay
Mahmut Recevik
Ömer Cansever
Erol Özmandıracı
Cengiz'in as kadrosundaki elemanlar bunlar. Fatih Terim'e karsi bir cephelesme varsa bunlari göndermemiz lazim baskanla birlikte.
Ali Koç, Fatih Terim'e kabadayı dedikten 3-5 gün sonra çıktı bu fotoğraflar nazire edermiş gibi
gene fatih terim'e ve galatasaray'a hakaret eden bi başkana ertesi hafta plaket vermişti cengiz ve ekibi
serdar aziz'i istememesine rağmen inatla kadroda tuttu ( gitse min 3 milyon euro karımız olacaktı neye güvenerek tuttu ? terim oynatmıcam diyor )
Ozan'ı ikna eden Terim sosyal medyasından foto paylaşıp kaldığını duyuran Terim ama Terim'in haberi olmadan Ozan'ı sattılar olmaz böyle birşey
Rodriques gene Terim'in rızası olmadan satıldı
Belhanda gibi Terim'in en çok güvendiği adamı satmak için 40 takla attılar hoca zor engel oldu
Ozan varken bile hoca 2 forvet 1 stoper belki 1 ortasaha ve kanat istediğini söylediler 2 forvet gelmedi eldeki stoperi sattılar diğer transferler zaten olmadı
sezona forvetsiz başlattılar hocayı, hoca eyvallah dedi ara transfer döneminde transfer olsun diye 2 ay önceden 10 kişilik forvet listesi verdi 3.5 ay geçmesine rağmen transferler gene yok
yönetim böyle yaparak neye varmak istemektedir ? ben sezon boyunca 1-2 sefer hariç terim-cengiz muhabbeti duymadım hatta apo-terim'ın arası kötü diye dedikodular vardı.
hoca ne istese inatla tersini yaptılar hocaya küfredene ertesi hafta plaket verdiler hocanın kalmasını istediği oyuncuyu özellikle sattılar hocanın istediği transferleri inatla yapmadılar.
tüm bunlara rağmen terim kulübün gerçek sahibi cengiz ve apo onun ağzına bakıyor yeaaa diyen malların terim'in gitmesi italyan bir vizyonerin gelmesi hayallerini kuruyorlar. iktidar yalakası, işini gücünü galatasaray'ı kullanarak yapan adamları savunuyorlar.