Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak’ın transferleri bitirdiğini fakat yönetimin müdahale ettiğini düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dx8cgglWsAEocDZ.jpg

Yusuf Günay
Mahmut Recevik
Ömer Cansever
Erol Özmandıracı

Cengiz'in as kadrosundaki elemanlar bunlar. Fatih Terim'e karsi bir cephelesme varsa bunlari göndermemiz lazim baskanla birlikte.

Ali Koç, Fatih Terim'e kabadayı dedikten 3-5 gün sonra çıktı bu fotoğraflar nazire edermiş gibi
gene fatih terim'e ve galatasaray'a hakaret eden bi başkana ertesi hafta plaket vermişti cengiz ve ekibi
serdar aziz'i istememesine rağmen inatla kadroda tuttu ( gitse min 3 milyon euro karımız olacaktı neye güvenerek tuttu ? terim oynatmıcam diyor )
Ozan'ı ikna eden Terim sosyal medyasından foto paylaşıp kaldığını duyuran Terim ama Terim'in haberi olmadan Ozan'ı sattılar olmaz böyle birşey
Rodriques gene Terim'in rızası olmadan satıldı
Belhanda gibi Terim'in en çok güvendiği adamı satmak için 40 takla attılar hoca zor engel oldu
Ozan varken bile hoca 2 forvet 1 stoper belki 1 ortasaha ve kanat istediğini söylediler 2 forvet gelmedi eldeki stoperi sattılar diğer transferler zaten olmadı
sezona forvetsiz başlattılar hocayı, hoca eyvallah dedi ara transfer döneminde transfer olsun diye 2 ay önceden 10 kişilik forvet listesi verdi 3.5 ay geçmesine rağmen transferler gene yok
yönetim böyle yaparak neye varmak istemektedir ? ben sezon boyunca 1-2 sefer hariç terim-cengiz muhabbeti duymadım hatta apo-terim'ın arası kötü diye dedikodular vardı.

hoca ne istese inatla tersini yaptılar hocaya küfredene ertesi hafta plaket verdiler hocanın kalmasını istediği oyuncuyu özellikle sattılar hocanın istediği transferleri inatla yapmadılar.

tüm bunlara rağmen terim kulübün gerçek sahibi cengiz ve apo onun ağzına bakıyor yeaaa diyen malların terim'in gitmesi italyan bir vizyonerin gelmesi hayallerini kuruyorlar. iktidar yalakası, işini gücünü galatasaray'ı kullanarak yapan adamları savunuyorlar.

Ben Cengiz olsam, kaybolan imajımı, taraftarın baskı ve linç havasını indirmek için bir "Çilek" isimli Santafor alırdım - maddiyat durumuna bakmadan. Gerekirse bütünün parayı bir tane AS Forvete yatırır idim.

2 forveti alırlar da,artık taraftarın ve fatih hocanın kıcını yalayacaklar mecbur.şirin görünmek için...

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Sponsorluk ile ilgili Katar'dan Kazakistan'a kadar yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çok yakında büyük müjdelerimiz olacak. Bunun yanında gelir getirici bazı çalışmalarımız da var."

nerdeyse 2 ay geçti hani nerde sponsorlar yusuf efendi

şakayla karısık bi şey yazmiştim yine yaziyim

Mustafa Cengiz : Üstüste iki galibiyet alirsak taraftarin siniri yatisir...bnde 10 gün sonraki maçta locamda göbeğimi kaşiya kaşiya maçi izlerim paralar cukka......
olacaği o

Ulan Abdurrahim’e o kadar kızdık ama adam bizim tarafta mıymış? Son dedikodulara bakarsak hain olmadığı anlaşılıyor.
Herkes bir şey söylüyor kime inanacağımızı şaşırdık artık.
Abdurrahimin sürekli taraftar önüne atılıp hedef gösterilmesi de bu iddiaları güçlendiriyor.
Alan transferini bitirmesine rağmen açıklanmaması.
Serdar Aziz’in kalması kararına imza atmamak için toplantıya katılmaması.
Evet renkdaşlar neye inanacağız Apo kimin tarafında?

Hakan baltayı santrafor oynatırız içimizden hallederiz.

Ulan Abdurrahim’e o kadar kızdık ama adam bizim tarafta mıymış? Son dedikodulara bakarsak hain olmadığı anlaşılıyor.
Herkes bir şey söylüyor kime inanacağımızı şaşırdık artık.
Abdurrahimin sürekli taraftar önüne atılıp hedef gösterilmesi de bu iddiaları güçlendiriyor.
Alan transferini bitirmesine rağmen açıklanmaması.
Serdar Aziz’in kalması kararına imza atmamak için toplantıya katılmaması.
Evet renkdaşlar neye inanacağız Apo kimin tarafında?
aponun kimin tarafında oldugunun ne onemi var
kim takar apoyu

Ali Koç, Fatih Terim'e kabadayı dedikten 3-5 gün sonra çıktı bu fotoğraflar nazire edermiş gibi
gene fatih terim'e ve galatasaray'a hakaret eden bi başkana ertesi hafta plaket vermişti cengiz ve ekibi
serdar aziz'i istememesine rağmen inatla kadroda tuttu ( gitse min 3 milyon euro karımız olacaktı neye güvenerek tuttu ? terim oynatmıcam diyor )
Ozan'ı ikna eden Terim sosyal medyasından foto paylaşıp kaldığını duyuran Terim ama Terim'in haberi olmadan Ozan'ı sattılar olmaz böyle birşey
Rodriques gene Terim'in rızası olmadan satıldı
Belhanda gibi Terim'in en çok güvendiği adamı satmak için 40 takla attılar hoca zor engel oldu
Ozan varken bile hoca 2 forvet 1 stoper belki 1 ortasaha ve kanat istediğini söylediler 2 forvet gelmedi eldeki stoperi sattılar diğer transferler zaten olmadı
sezona forvetsiz başlattılar hocayı, hoca eyvallah dedi ara transfer döneminde transfer olsun diye 2 ay önceden 10 kişilik forvet listesi verdi 3.5 ay geçmesine rağmen transferler gene yok
yönetim böyle yaparak neye varmak istemektedir ? ben sezon boyunca 1-2 sefer hariç terim-cengiz muhabbeti duymadım hatta apo-terim'ın arası kötü diye dedikodular vardı.

hoca ne istese inatla tersini yaptılar hocaya küfredene ertesi hafta plaket verdiler hocanın kalmasını istediği oyuncuyu özellikle sattılar hocanın istediği transferleri inatla yapmadılar.

tüm bunlara rağmen terim kulübün gerçek sahibi cengiz ve apo onun ağzına bakıyor yeaaa diyen malların terim'in gitmesi italyan bir vizyonerin gelmesi hayallerini kuruyorlar. iktidar yalakası, işini gücünü galatasaray'ı kullanarak yapan adamları savunuyorlar.
Başşakşehir başkanı bizle alanen dâşşakşehir gećti herif ağzını açmadı.Başka lafım yok hakim bey.

Fatih hocanin da dedigi gibi son güne kadar bekliyorum

Sabirla bekleyecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt