Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Walker daha var diyecektim ama adam geri dönmüş.
Walker-Peters... Hakaret olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın gerçek anlamda vitaminsiz bu çocuk. ya hiç beslenmemiş ya da büyük bi hastalık geçirmiş. Zindelik 0 Fizik 0 bi de EPL'de sağ bek olmaya çalıştı.
Oysa ne kadar ümitliydi taraftar bu çocuktan

Forvet arkası için emre akbaba var deyip transfer yapmamazlık etmezler umarım emreyle o bölge randıman vermez iyi şut çeken güçlü kuvvetli zırt pırt sakatlamayacak iyi duran top kullanan bir yabancı alınmalı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bruma Mensah gibi dribling konusunda iyi oyuncular olursa Forvette Diagne bile çok iş yapar
Yani reis hiçbir taktik planımız hiçbir hücum stratejimiz olmasa bile Mensah ve Bruma STSL'nin en iyi dribling yapan oyuncuları bireysel olarak gol pozisyonu hazırlar sana

Yani hiçbir katkıları olmasa bile geçen seneki içi geçmiş takımı izletmez, bireysel olarak elle tutulur şeyler koyar ortaya Bruma ve Mensah

Ali Koç: "Birkaç kulüp dışında Türk futbolu bitmiş durumda."

saka bir yana. eger götze,arda,falcao primelarinin %50sini bile gösterseler manyak olurdu.

götze gelmez ama. max 2-2,5 veririz o nu da kabul etmez türkiye icin

Bruma kerem musaba emre kilinc olur o zaman kanatlar. Zaten cok mac oynayacagiz herkes oynar.
Yani reis Bruma'nın kiralık transfer çok zor olmasa gerek, zaten Maicon gibi Babel veya Belhanda'yı satabildiğimiz an Mensah için Kayseri'nin kapısını çalar yönetim bundan da eminim

Bence kötü olmaz mevcut durumda Bruma ve Mensah en azından bireysel dribling yetenekleri sayesinde pozisyona gireriz

Gotze çok riskli transfer olur ama o mevkiye de bonservissiz kimi alabiliriz. Carlos Eduardo veya Gotze var hani kalbur üstü diyebileceğimiz. Orta sahaya gelecek isimleri cidden merak ediyorum hiç isim geçmiyor.

SON DAKIKA

Sarı-kırmızılı kurmaylar, Fatih Terim'in gözdesi konumunda bulunan Rade Krunić için harekete geçti. Hırvat yıldızın bonservisini elinde bulunduran İtalyan devi Milan'a kiralama teklifi yapıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 88136

Bağlantılarımı kullanarak, gibi bir Bilgiye ulaştım. Fatih Terim bizzat Milano bağlantılarını kullanarak, dün gece olumlu telefon görüşmeleri yapmış. Eski öğrencisi ve mevcut Sportif Direktör Paolo Maldini "Tranfer'de zorluk çıkarmayın" demiş.

Yakında Müspet gelişme olur; Basın ve Twitter de haberler çoğalır Yukarıdaki yazıyı Fotomaç dan aldım. Kanımca, bu işin olasılığı baya yüksektir. Hayırlı Olur Inşallah.

Transfer Istihbarat Şefi
yukardaki yazının fotomaçtan olması gayet normal bosnak adama hırvat yazılmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt