Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Emre Kilinc icin video hazirlamalarina gerek yok bu videoyu kullansinlar cuk oturmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
(...)öyle ki kardeşi Felix'e koronavirüs bulaşan Götze'yi 'geçmiş olsun' diye arayanlar arasında Hanedar'ın ilk sırada olduğu ortaya çıktı.
Bu iş bitmiştir
Transfer Istihbarat Şefi
Walker-Peters... Hakaret olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın gerçek anlamda vitaminsiz bu çocuk. ya hiç beslenmemiş ya da büyük bi hastalık geçirmiş. Zindelik 0 Fizik 0 bi de EPL'de sağ bek olmaya çalıştı.Bir Walker daha var diyecektim ama adam geri dönmüş.
Yani reis hiçbir taktik planımız hiçbir hücum stratejimiz olmasa bile Mensah ve Bruma STSL'nin en iyi dribling yapan oyuncuları bireysel olarak gol pozisyonu hazırlar sanaBruma Mensah gibi dribling konusunda iyi oyuncular olursa Forvette Diagne bile çok iş yapar
Babel feghouli belhanda gidecek bunlarin yerine + 2 ortasaha lazim 6 ve 8 olarakForvet arkası için emre akbaba var deyip transfer yapmamazlık etmezler umarım emreyle o bölge randıman vermez iyi şut çeken güçlü kuvvetli zırt pırt sakatlamayacak iyi duran top kullanan bir yabancı alınmalı
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Kilinc icin video hazirlamalarina gerek yok bu videoyu kullansinlar cuk oturmus
Yani reis Bruma'nın kiralık transfer çok zor olmasa gerek, zaten Maicon gibi Babel veya Belhanda'yı satabildiğimiz an Mensah için Kayseri'nin kapısını çalar yönetim bundan da eminimBruma kerem musaba emre kilinc olur o zaman kanatlar. Zaten cok mac oynayacagiz herkes oynar.
Seri ile orta sahayı kurtaramayiz oraya mensah ndiaye ikilisi olursa mesela olurMuslera
Elabdellaoui Luyindama Marcao Saracchi
Seri
Feghouli Mensah Arda Emre Kılınç
Falcao
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Provoke etti@Keramettin TANRIVERDİ ustadi neden banladin ? Güneşini mi kapatıyordu ?
yukardaki yazının fotomaçtan olması gayet normal bosnak adama hırvat yazılmış..SON DAKIKA
Sarı-kırmızılı kurmaylar, Fatih Terim'in gözdesi konumunda bulunan Rade Krunićiçin harekete geçti. Hırvat yıldızın bonservisini elinde bulunduran İtalyan devi Milan'a kiralama teklifi yapıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 88136
Bağlantılarımı kullanarak,gibi bir Bilgiye ulaştım. Fatih Terim bizzat Milano bağlantılarını kullanarak, dün gece olumlu telefon görüşmeleri yapmış. Eski öğrencisi ve mevcut Sportif Direktör Paolo Maldini "Tranfer'de zorluk çıkarmayın" demiş.
Yakında Müspet gelişme olur; Basın ve Twitter de haberler çoğalırYukarıdaki yazıyı Fotomaç dan aldım. Kanımca, bu işin olasılığı baya yüksektir. Hayırlı Olur Inşallah.
Transfer Istihbarat Şefi
Provoke etti