- 24 Mayıs 2009
- 17.302
- 20.279
- 2.643
HalledicezForumun gerginliği zamanla insana sirayet ediyor modum buna bir çözüm bulmamız lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HalledicezForumun gerginliği zamanla insana sirayet ediyor modum buna bir çözüm bulmamız lazım
Mensahin belli ozellikleri cok iyi o yuzden satilabilir kategorisinde makul fiyata gelmeli. Seri gibi elalemin futbolcusu olacagina bizim olsunAnadoludan çok topçu almamak lazım. Berna hnm bir iyilik yaparsa Mensah son olsun mümkünse
balotelli bedelsiz
Mensah geçen sene bu seneye göre daha iyiydi diye hatırlıyorum bilmem ben mi yanlış hatırlıyorum. Mensah aşağı Mensah yukarı .Dört büyüklerin tümüyle ismi çıkmıştı galiba. Bu sene biraz gerileme var gibi ama bize gelince bir Ndiaye patlaması yapabilir mi acabaMensahin belli ozellikleri cok iyi o yuzden satilabilir kategorisinde makul fiyata gelmeli. Seri gibi elalemin futbolcusu olacagina bizim olsun
Bence de bu sene daha iyiydi ozellikle driblingleri her mac yaptiMensah geçen sene bu seneye göre daha iyiydi diye hatırlıyorum bilmem ben mi yanlış hatırlıyorum. Mensah aşağı Mensah yukarı .Dört büyüklerin tümüyle ismi çıkmıştı galiba. Bu sene biraz gerileme var gibi ama bize gelince bir Ndiaye patlaması yapabilir mi acaba
Kaluyu bitirmek üzereyiz
A SPOR
SON DAKIKA