Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen mensah konusunda anlaştığımızı söyleyecekler önümüzdeki hafta kampa yetişir gibi gözüküyor

Mensahin belli ozellikleri cok iyi o yuzden satilabilir kategorisinde makul fiyata gelmeli. Seri gibi elalemin futbolcusu olacagina bizim olsun
Mensah geçen sene bu seneye göre daha iyiydi diye hatırlıyorum bilmem ben mi yanlış hatırlıyorum. Mensah aşağı Mensah yukarı .Dört büyüklerin tümüyle ismi çıkmıştı galiba. Bu sene biraz gerileme var gibi ama bize gelince bir Ndiaye patlaması yapabilir mi acaba

IMG_6082.webp

İlgaz cinarin daha once hic transfer haberi verdiğini görmedim ilginc

Mensah geçen sene bu seneye göre daha iyiydi diye hatırlıyorum bilmem ben mi yanlış hatırlıyorum. Mensah aşağı Mensah yukarı .Dört büyüklerin tümüyle ismi çıkmıştı galiba. Bu sene biraz gerileme var gibi ama bize gelince bir Ndiaye patlaması yapabilir mi acaba
Bence de bu sene daha iyiydi ozellikle driblingleri her mac yapti

FLAŞ: Galatasaray, Samuel Kalu transferini bitirmek üzere. Olmazsa hedef Anthony Musaba. İki oyuncunun menajeri de William D'Avila. (@ilgazcinar73)

Davaro olmasa oyuncu alamiyacaz işe bak yavv. Bari acik fazla para versekte bi kac tanede oyuncu satsa bizden

Emre Kılınç - Kalu dersek Feghouli'yi hoca acaba 10 numara da düşünüyor olabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt