Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter yani gerçekten yeter. Gündeme kim gelse ne çöplüğü kalıyor ne beyinsizliği. Genç yaşlı bilindik bilinmedik hangi isim olsa eleştirinin dozunu ayarlamayı bilmiyorsunuz.

Herkes tam donanımlı eksiği olmayan full adam istiyor.Sanki Liverız ..k 300 milyon euroluk bütçe ile Mbappeyi talip olacağız.La zaten Kalunun herşeyi tam olsa sana bırakırlarmı hey allahım.

Valla reis eğer çıkan haberler doğru ise bence Fatih Terim bildiği oyuna dönüyor
Feghouli&Babel gibi dedeler yerine Musaba/Kalu veya Bruma gibi basıp giden siyahi kanatların ismi anılıyor
Mariano'nun tam tersine topsuz oyunda aktif olan mücadele/fizik gücü yüksek Omar'ın adı anılıyor
Yine aynı şekilde sol bekte Saracchi böyle bir oyuncu
Orta sahada Seri yerine Mensah'ın gelme ihtimali

Bence doğru defansif orta saha transferi ile Fatih Terim bildiği oyuna dönüyor diyebiliriz. O doğru defansif orta sahada atom karınca gibi sağa sola basan rakibi bozan işin defansif yönünde güven veren bir oyuncu olursa bence yavaş yavaş doğru oyunu yakalarız

STSL'de tempo yapabilen takım fark yaratıyor reis kalite bir kenara tempoyu azıcık yükselttiğin anda direk rakiplerinin önüne geçiyorsun...
müthiş bir yorum renktaşıma katılıyorum yüzde yüz

olağanüstü bir durum olmadığı sürece kalunun bizde iş yapmama olasılığı yok nwakaeme mesela herkes övüyor forumda aynı şekilde ekuban onlar kadar oynayamaz mı yani yapmayın..
onyekuruyla alakası yok bu arada açık alanda hızıyla iş yapan biri değil çalım becerisi bu ligin fersah fersah üstünde umarım gerçekleşir transfer ben çok isterim..

Google a D'avilla yazdım bu çıktı:
images

boy george'a benziyor.

yoksa gerçekten de bu mu davila ;D

asıl skandal ligin ilk maçına sağda feghouli, solda ömer ile çıkmak olur. ki bu gidişle öyle olacak. :(
fener gibi vasata alışıyoruz. Ayew bu Kalu'dan bin kat daha iyi. Kalu'yu istemedik diye Feghouli oynamaya devam etsin anlamına çıkmaz. Dünyada binlerce sağ kanat var olmadı scout transfer yapın.

olağanüstü bir durum olmadığı sürece kalunun bizde iş yapmama olasılığı yok nwakaeme mesela herkes övüyor forumda aynı şekilde ekuban onlar kadar oynayamaz mı yani yapmayın..
onyekuruyla alakası yok bu arada açık alanda hızıyla iş yapan biri değil çalım becerisi bu ligin fersah fersah üstünde umarım gerçekleşir transfer ben çok isterim..

Kalu nwakaeme den bile daha iyi.Hız konusunda çok daha önde ona göre.Ağzı olan konuşuyor işte bilip bilmeden yapacak 1 şey yok.

Kiralayacağımız adamlara opsiyon koydururuz umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt