- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Kılınç BenchMuslera
Omar - Luyindama - Marcao - Sarrachi
XXX-XXX
Kalu - Feghouli - Kilinc
Falcao
Suanlik durum bu
Feghouli Arda Kalu
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kılınç BenchMuslera
Omar - Luyindama - Marcao - Sarrachi
XXX-XXX
Kalu - Feghouli - Kilinc
Falcao
Suanlik durum bu
Evet oyun tarzı benziyor, kalite az sadece ama bizim takıma yeterlisrna mı?
Benim bildiğim ozaman maaş ödeme sıkıntıları vardı ekonomik olarak zor durumdaydık o yüzden hoca yarım sezonluk maaşını almadı yük olmamak içinOzaman Fatih Terim TFF‘den tazminati almak icin yapti renktas , dogrusu budur.
Ama Ozamanlar Limit veya Galatasarayin cikari yoktu.
Ama Ali Koc iste, ne anlar ki o ..
Insalalh Seri sacmaligina girilmezinşallah mensah saçmalığına girilmez
kaç yaşında peki
Hızlı kanat illaki tutuyor renkto belli bir backroundu varsa tabi. Sekidika gibiler değil.Gent takiminda oynarken izledigim Kalu sag kanatta oynuyordu solda da Moses Simon ama Kalu her iki kanatta oynayabilen bir oyuncu. Izlemeyenler icin bir benzetme yapmak gerekirse biraz Bruma tipinde bir kanat oyuncu. Kolay adam eksiltiyor, topu aldiginda rakibinin uzerine gidiyor, kanattan tehlike yaratma konusunda cok iyi. Eksik yonlerine gelince bazen gereksiz yere cok fazla calima gidiyor, pas tercihleri biraz sıkıntılı ve Onyekuru gibi skorer bir kanat degil.
Bu tip bir kanat oyuncu bizim takimda ve ligde cok is yapar. Gelmesini isterim. Tabi satin alma opsiyonu makul seviyelerde olursa.
Bordeaux doneminde hic izlemedim yani son durumu hakkinda pek bir bilgim yok.
Omar beygir gibi herif. Oyun kurulumu yapamiyor işte sistem değişecek.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta sahaya farklı tip oyuncular alacağız demek ki geriden Marcao kuruyor gayet.Kaleci kuramıyor stoper kuramıyor bekler kuramıyor orta saha da kuramazsa hep havadan mı oynayacağız acaba nasıl bir sistem bu?
Harbiden o daha da yaşlı olabilir 32 felanorasini bilmiyorum renktas.
Ama bunlar genelde ülkeye girmek icin yaslarini kücültüyorlar.
4-5 Yas olabilir.
En iyi misal : Joseph Marie Minala
bana sorarsan 27/28 yasinda .
Ne kadar saf bir düşüncede yahu bu herif. Evet biz yaptık yine yapariz. Bizim şu anda onların yaşadığı bir problemimiz yok. Umarım yaparlar. Yüklü bir cezada yerler
Srna ve efektif olmamak mı? Adam Mariano gibi sağ bekten oyun kuruyordu, çok zeki ve teknik bir oyuncuydu efektiften kastın nedir acaba?Dün Omar'ı izleyen var mı?
Çok efektif değildi ama dengeli,sağlam bir oyuncu gibi geldi bana. Srna'ya benzettim.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi