Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi oyuncu da, yanına adam falan almak şart. Euro da uçuyo, nasıl alıcaz falan diye düşünüyorum hepsini, Seri o yüzden lüks geliyor :( (kiralık da olsa)

Gerçi basın nasıl algı oluşturduysa, en az borcu olan takım bizken sanki en parasızmışız havası yarattılar, FFP için satabilsek 1-2 kişi Seri'ye çok daha sıcak bakarım
Para var rahatim ben.bakacagiz :)

Kalu zaten cok iyi ama musabayi da isterim
Kanat alabildiğimiz kadar alalım. Bu ligin anahtarı hızlı kanatlardır. Bu yıl Feghouli'nin dengesiz performansı ve ilk yarı Henry'nin olmaması/Babelin bize uymayan tarzı nedeniyle kanata hasret gittik maalesef.
Alabiliyorsak Bruma-Kalu-Musaba'yı alalım derim.
Veya sadece ikisini de alabiliriz. E.Kılınç-Arda-Jimmy yerli alternatiflerimiz var. Yerli kanatlardan da transfer düşünebiliriz. Yeter ki rotasyon yeterli ve tatmin edici olsun.

Kanat alabildiğimiz kadar alalım. Bu ligin anahtarı hızlı kanatlardır. Bu yıl Feghouli'nin dengesiz performansı ve ilk yarı Henry'nin olmaması/Babelin bize uymayan tarzı nedeniyle kanata hasret gittik maalesef.
Alabiliyorsak Bruma-Kalu-Musaba'yı alalım derim.
Veya sadece ikisini de alabiliriz. E.Kılınç-Arda-Jimmy yerli alternatiflerimiz var. Yerli kanatlardan da transfer düşünebiliriz. Yeter ki rotasyon yeterli ve tatmin edici olsun.
aynen,bu jimy manyagı niye öyle saldı kendini,ruhsuz oynadı anlamıyorum.manyak herif kampta süperdi

Beşiktaş, Akpom transferinde sona geldi. Ufak pürüzler halledilirse transfer gerçekleşecek. (TransferWeb)

Beklerimiz saglam, stoper ikilisi ligin en iyisi, forvette Falcao, Diagne, Adem. Simdi sira geldi orta saha ve kanat transferine.

Lemina, Seri, Belhanda yerine 3 orta saha

Babel ve Feghouli'yi satip Kalu veya Musaba satin alma opsiyonuyla kiralik

3 orta saha bu yonetim ile belki zor ama almak zorundalar

Omer
Taylan
Arda (orta sahada oynamasini bekliyorum)
+3 orta saha

aynen,bu jimy manyagı niye öyle saldı kendini,ruhsuz oynadı anlamıyorum.manyak herif kampta süperdi
Ben de beğenmiştim hazırlıklarda . Özellikle serbest vuruşları da iyiydi ama saldı sonra maalesef.
Çok yaşlı da değil 31 yaşında daha. Bakalım hoca ne karar verecek. Gönderilirse de yerine bir yerli alınmalı. Töre'nin de adı geçiyor ama bilemiyorum.

beni son 5 yılda rakibin alıp kıskandırdıgı 2 transfer oldu.talisca ve aboubakar.bu 2 manyagı videolardan izleyip,cok begenmiştim.şansdı bjk için.ha talisca ve aboubakarın geldiği 2016 yazında johansen,delaney ve dembele gelse zaten hersey farklı olurdu.yoksa elalemin oyuncusuna niye bakayım

Sokmuşum fenevine de kargasına da biz kendi ayağımıza sıkmasak şampiyon oluruz yine bu yıl bizi mahveden ilk dönem yenilen son dk golleri ve virüs vurdu bi seyircili olsaydı görürdüm ben ne başak ortada kalır ne de hamsiler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puhauaıa bütün Galatasarayın artıklarını alıyorlar lan bunlar 😀

Serdar
Tolga
Garry
Sinan
Sadık
Caner
Emre B
Yozgatlı

Kimbilir gizli cimbom çocuğu kimler vardır içerde 😀

Sokmuşum fenevine de kargasına da biz kendi ayağımıza sıkmasak şampiyon oluruz yine bu yıl bizi mahveden ilk dönem yenilen son dk golleri ve virüs vurdu bi seyircili olsaydı görürdüm ben ne başak ortada kalır ne de hamsiler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ilk donem kotu olmasının sebebi kampa kimsenin gelmemesi oldu. Yine ayni sey olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt