Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opsiyon olur. Ama ben Lerma'nın geleceğini sanmıyorum. Seri, Mensah, Bellegarde olabilir. Götze de Almanya'da kalır.Kiralık istemiyorum. Eğer bonservisi olacaksa Lerma iyidir. Hatta alabilseler Mendy boşta
Belle Mendy
Gotze
Bütün kaşarlar toplanmışOlcan adin sabri felan antrenörlük kursunda
Gelmiyorlar bize yani hadi iyisinizEkli dosyayı görüntüle 88293
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tr de fazlasıyla iş yapar Kaluolsun. bu kalu köfte çıkarsa onu da deneriz en azından. yoksa döt gibi kalırız koca sezon bir ocak türküsü daha çekemem
Kesici mensah 10 yapmaliyizKesici-8-Mensah kuralım bitsin işte.8 Lemina olabilir kesici lerma olmaz hayal dünyası sadece.Yok casemiroyu alalım
Hoffenheim genç oyuncular için çok çok iyi seçenek. Dedin gibi, enteresan seçim olur.almanya dururken burayı tercih ediyorsa elde patlar bu arkadaş.

Opsiyon olsa en az 15-20Opsiyon olur. Ama ben Lerma'nın geleceğini sanmıyorum. Seri, Mensah, Bellegarde olabilir. Götze de Almanya'da kalır.
Hoffenheim genç oyuncular için çok çok iyi seçenek.
Arkadaş "Parayı veren düdüğü çalar" demiş.
Bardağın dolu tarafından bakarsak, Hoffenheim Scoutları bu gence yeşil ışık yaktılar ise, bu çocuk da Iş vardır.
Transfer Istihbarat Şefi
Sefim Mendy ve Belle den hiç ses yok?Hoffenheim genç oyuncular için çok çok iyi seçenek.
Arkadaş "Parayı veren düdüğü çalar" demiş.
Bardağın dolu tarafından bakarsak, Hoffenheim Scoutları bu gence yeşil ışık yaktılar ise, bu çocuk da Iş vardır.
Transfer Istihbarat Şefi
Yatırımın geri dönüşünu hesaplar bu adamlar. 10m vereyim, olmadı yaza araplara satarım demezler.iş varsa biraz daha fazla parayla alırlar yaw.
Mesajımı editledim.iş varsa biraz daha fazla parayla alırlar yaw.
Mendy isteniliyor Teknik Ekipten, lakin bedava Mendy, Bal'dan tatlıdır.Sefim Mendy ve Belle den hiç ses yok?
Nihat böyle dediyse eğer maçlar seyircisiz olurNihat Özdemir: "Hedefimiz tam kapasitede olmasa bile düşük kapasitede seyircili oynatmaktır. Yüzde 30 olur, 40 olur; bu önemli değil. Seyircili futbol daha güzel”
Nihat Özdemir: "Hedefimiz tam kapasitede olmasa bile düşük kapasitede seyircili oynatmaktır. Yüzde 30 olur, 40 olur; bu önemli değil. Seyircili futbol daha güzel”