Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
Kerem-Emre-Kalu-Atakan-Ali Yavuz kanat rotasyonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda mecburi oldu ya.onun yasina falan hic yorum yapamiyirum o yuzden.arda ayri bi mevzu.hoca futbolcunun gelecegine yatirim dediyse oyle yapar33 luk Ardadan sonra 35 lik Sosa da gelirse kimseye revizyona gidiyoruz falan cumlelerini anlatamazsin.Ac adam lazim ac.
Isteyen de var sosayi istemeyen de☺Sosa'nın kullandığı duran toplardan tonla pozisyon buluruz. Net korner ve duran top kullanmayı bilmeyen adam eksiğimiz var. Sosa bence ilaç olur.
Geçenlerde de belirtmiştim. Başta adam akıllı bir federasyon olsa fenere giren girmişti çoktan. Heriflerin arkası sağlam. Bir de işin içine Rıdvan felan giriyor. İş baglamaya çalışıyorlar. Türk futboluna kara lekeler resmen. fenerbahçe küçüktür mide bulandırır lafı cuk oturuyor gerçekten.bizim eskileri toplamaya devam ediyorlar, simdi kendi eskilerini falan da becekeden aldilar. üste trabzonla para konusunda anlasamayan topculari aldilar. 3 koldan saldiriyorlar ama ters teperse o sözlesmeler bir taraflarina girecek. net olarak durum bu. kudurdular.
bende oyle umuyorum Sergen.Madem seneye ffp kalkiyor zorunlu opsiyonla 2 3 cevher alabilirizArda mecburi oldu ya.onun yasina falan hic yorum yapamiyirum o yuzden.arda ayri bi mevzu.hoca futbolcunun gelecegine yatirim dediyse oyle yapar
Ben sosayi bi kez olsun ovmedim galiba.hos ben rakip oyunculara sulanmam.kendi futbolcumuz daha değerli her zamanYav burada 1 sene boyunca sosa için şöyle oyuncumuz yok Bu adamın ts de ne işi var yazıldı sürekli bize ismi çıkınca auwwwwww haber yalan o ayrı bir şeyde bi tutarlı olun arkadaş..
Aklima sirf orta acsin diye alinan Marek Heinz geldi.Benzer islerSosa'nın kullandığı duran toplardan tonla pozisyon buluruz. Net korner ve duran top kullanmayı bilmeyen adam eksiğimiz var. Sosa bence ilaç olur.