Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
33 luk Ardadan sonra 35 lik Sosa da gelirse kimseye revizyona gidiyoruz falan cumlelerini anlatamazsin.Ac adam lazim ac.
Arda mecburi oldu ya.onun yasina falan hic yorum yapamiyirum o yuzden.arda ayri bi mevzu.hoca futbolcunun gelecegine yatirim dediyse oyle yapar

Hoca gidiyorsa daha tecrübeli biri geçsin takımın başına ne sosası ? Hangi takımı çalıştırmış , ne tecrübesi var ?

Yav burada 1 sene boyunca sosa için şöyle oyuncumuz yok Bu adamın ts de ne işi var yazıldı sürekli bize ismi çıkınca auwwwwww haber yalan o ayrı bir şeyde bi tutarlı olun arkadaş..

kimsenin sosaya alıp as oyuncu yapıp ya da sosaya güvenip yola çıkalım diyecegini sanmıyorum

sadece uzun fazla maç oynancak sezonda rotasyonda gidip taylana veya donk'a güvenmektense oyun ritminin devamlılıgını saglıcak adam alınması.

sanki sosa alıp genç yattırım yapılmıcak gibi tek boyutlu olarak düşünmenin anlamı yok.

bizim eskileri toplamaya devam ediyorlar, simdi kendi eskilerini falan da becekeden aldilar. üste trabzonla para konusunda anlasamayan topculari aldilar. 3 koldan saldiriyorlar ama ters teperse o sözlesmeler bir taraflarina girecek. net olarak durum bu. kudurdular.
Geçenlerde de belirtmiştim. Başta adam akıllı bir federasyon olsa fenere giren girmişti çoktan. Heriflerin arkası sağlam. Bir de işin içine Rıdvan felan giriyor. İş baglamaya çalışıyorlar. Türk futboluna kara lekeler resmen. fenerbahçe küçüktür mide bulandırır lafı cuk oturuyor gerçekten.

Yav burada 1 sene boyunca sosa için şöyle oyuncumuz yok Bu adamın ts de ne işi var yazıldı sürekli bize ismi çıkınca auwwwwww haber yalan o ayrı bir şeyde bi tutarlı olun arkadaş..
Ben sosayi bi kez olsun ovmedim galiba.hos ben rakip oyunculara sulanmam.kendi futbolcumuz daha değerli her zaman

Bazı futbolcuların yaşına bakılmaz. Sosa da öyle. Ama olacağını sanmıyorum. Bide ben bu Kalu'ya ısınamadım bir türlü.

1596888499860.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt