Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Fernando yaşlı diye gitmesine sevinenler Sosa iyi olur diyorlar 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener gg ve caneri alinca, fener ise yarayan tum oyunculari aliyor bizimkiler uyuyor diyor. 35lik gg33lük Berkan Emiri öneriyor 2 yıldır, Caner ismi geçince 32lik çöp diyor. Düşün.
muthis topcuLincolnu begenmen beni mutlu etti.
Sosa yerine scout oyuncu alınmasını isterim. İlla bonservisli olacak diye bir şey de yok. Veya yüksek maaşlı olsun demek ki iyi topçudur anlayışım da yok. Zaten bu zihniyet yüzünden geçmişte Babel gibi pili bitmiş çöpleri aldık şimdi göndermek için 40 takla atıyoruz. Yeni Babellere ihtiyacı yok bu takımın.vasatlıga çare olarak önerdigimiz isim vasatlıgı pekiştircegini düşünüyorsun bu mali şart ve gelecekte biraz beklentilerinden bahset
Stoger 26 sakatlıktan cıktı, keyif veren 8-10 no aslındaGomes Lille'e gitti üstüne kiralandı. Garcia bence kötü adam.
Diğerlerini pek bilmiyorum da beleşse ve iyilerse keşke alsalar.
15 erken değil ki, ya artık 19 bile genç sayılmayacak. Gelişsin işte kötü mü ?Beknaz 15 yasinda cocuk
Bence Feghouli, Belhanda, Diagne, Babel'den gelecek parayla Mensah rahatlıkla alınabilir. Hatta kalan parayla orta saha ve sağ kanat da bulunabilir.Mensah yerine Sosa'yı isterim en azından 4-5 m eu bonservisi yok o parayı dışarıdan takviye için kullanabiliriz.
güzel isteklermiş ben de isterim.Sosa yerine scout oyuncu alınmasını isterim. İlla bonservisli olacak diye bir şey de yok. Veya yüksek maaşlı olsun demek ki iyi topçudur anlayışım da yok. Zaten bu zihniyet yüzünden geçmişte Babel gibi pili bitmiş çöpleri aldık şimdi göndermek için 40 takla atıyoruz. Yeni Babellere ihtiyacı yok bu takımın.
Keşke olsa böyle bir şeyBesiktas bize Dorukhani satsin. O parayla gidip Mensahi alsinlar. Lazim olursa biz Ozornwaffle ve Sekidikayi Kayseriye belese kiralik yollayalim.
u15 adamı a takıma atınca mı gelişiyomuş adam15 erken değil ki, ya artık 19 bile genç sayılmayacak. Gelişsin işte kötü mü ?