- 27 Ocak 2010
- 59.380
- 30.988
- 3.523
yok reis haberi arıyordumda anca fotomaç kaynaklı olanları bulabildimLukas Haraslin degilmiydi?
szmansky
frankowski
bunlardı
bugünki haberlerin aynısı hatta ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok reis haberi arıyordumda anca fotomaç kaynaklı olanları bulabildimLukas Haraslin degilmiydi?
Mukavele görüşmesi kıran kırana, santimetre santimetre ilerliyoruz.fenerin novak'i 2 günde aldigi yerde biz alt lig oyuncusu kerem aktürkoglunu bile aciklayamadik. sanki uganda'dan geliyor bu eleman
geçen sene mi önceki sene mi ne yine böyle polonyalı muhabbetleri vardı ozaman da manu falan izliyor deniyordu. heriflerin adını hatırlayamadım kanat oyuncusuydu biri.
yarın ortaya yeni bi isim atılıp bunlarıda unutacakmısız gibi geliyor.
covid geldigi an biz bittik zaten kim oynasa degismezdi bu seneye bakcaz ama lemina kalmali diyorume sakattı? falcao ve lemina hiç sakatlanmamış olsa biz covidden sonra uefa’ya kalmaya mı oynardık
Fenere birsey diyemem ama son 10 senede 8 kere Şampiyonlar ligine katildik ve o parayi saçma sapan transferlere harcadık, har vurup harman savurmasak kurdaki artislari bile lehimize çevirebilirdik..Geliri TL olup da euro ve dolar harcamak zorunda olan kulüpler ne yapsin? ülke ekonomisi iflas etti!
En güzeli de şey renktaş ‘bu hafta açıklanacak’Muthis habercilik
mesela gecen yıldı galiba skolov muydu neydi biri vardı o da italyaya gittibiri haraslindi , bir ara kaputska’yı da çok kovaladık.
yok reis haberi arıyordumda anca fotomaç kaynaklı olanları bulabildim
szmansky
frankowski
bunlardı
bugünki haberlerin aynısı hatta ya
covid geldigi an biz bittik zaten kim oynasa degismezdi bu seneye bakcaz ama lemina kalmali diyorum
mesela gecen yıldı galiba skolov muydu neydi biri vardı o da italyaya gitti
bunları söylüyorumda bugün adı geçenler yine bu tür her sene adı geçen isimler gibi boşunamı konusuyoruz acaba ondan yani

Allah Sms için bizi düşürmesin.Kulübümüz iyi yönetilsin bunlara gerek duyulmasın..Biz de SMS kampanyasi yapsak sunucu Ata ve Şahan, konuklar da Kıvanç ve Kenan olsa yeter![]()