Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene mi önceki sene mi ne yine böyle polonyalı muhabbetleri vardı ozaman da manu falan izliyor deniyordu. heriflerin adını hatırlayamadım kanat oyuncusuydu biri.
yarın ortaya yeni bi isim atılıp bunlarıda unutacakmısız gibi geliyor.

biri haraslindi , bir ara kaputska’yı da çok kovaladık.

.
Screenshot_20200808_205132.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Geliri TL olup da euro ve dolar harcamak zorunda olan kulüpler ne yapsin? ülke ekonomisi iflas etti!
Fenere birsey diyemem ama son 10 senede 8 kere Şampiyonlar ligine katildik ve o parayi saçma sapan transferlere harcadık, har vurup harman savurmasak kurdaki artislari bile lehimize çevirebilirdik..

biri haraslindi , bir ara kaputska’yı da çok kovaladık.
mesela gecen yıldı galiba skolov muydu neydi biri vardı o da italyaya gitti
bunları söylüyorumda bugün adı geçenler yine bu tür her sene adı geçen isimler gibi boşunamı konusuyoruz acaba ondan yani

covid geldigi an biz bittik zaten kim oynasa degismezdi bu seneye bakcaz ama lemina kalmali diyorum

nasıl değişmezdi? başakşehir maçına forvetsiz çıktın , bi tane forvetin olsa darmadağın ederdik o maçta , aynı şekilde ts maçı da falcao olsa öyle mi biterdi.

Galatasaray, 4 oyuncunun da sözleşmelerini hazırladı ve imzaladı. Futbolcular da imzaladıktan sonra KAP gelecek. Yarın açıklamalar olur. Salı günü ise kamp öncesi Corona Virüs testi var. (TransferWeb)

mesela gecen yıldı galiba skolov muydu neydi biri vardı o da italyaya gitti
bunları söylüyorumda bugün adı geçenler yine bu tür her sene adı geçen isimler gibi boşunamı konusuyoruz acaba ondan yani

ya bizim hiçbir şey bulamadığı iddaa edilen scoutlar falan öneriyor da cl’ye katıldığımız için cesaret edemediler geçen sene bence.

bu sene o pazarda ucuz ve kaliteli çok isim var belki cidden kullanacaktır orayı kulüp artık.

Kamil Jozwiak'a baktım biraz. Ağırlıklı olarak sol kanat oynamış. Sağ kanatta 10 civarı maçı var yine de. Sağ ayaklı. Emre Kılınç ile beraber de dönüşümlü de oynayabilirler. Şutu var, ceza sahasına koşusu var. Video ve istatistiklerden görülen bu en azından. Devamlılık ve takım oyunu gibi konularda ağır defosu yoksa gayet iyi bir transfer olabilir. Feghouli'nin kalması durumunda ayrıca önemli bir tehdit olur kendisine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt