Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.264
- 15.083
- 1.878
Öyle haber yok ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
radyospor bağlantısıYeni mi bu
Ya Ahmet yok boyle bir acıklama .Melih hocam arada bir yapar boyle sabah sekerlemesı tadında esprilerPiyasada ismi çıkan isimlerle ilginiz yoksa nasıl bu haberler bize zarar veriyor olabilir?
Hatta ilgimiz olmayan isimlerin piyasada dolaşması gizli yürüttüğünüz transfer çalışmalarının gizli kalması adına daha iyi değil mi?
Demek istediği bence şu:
Biz hocamızın vizyonu doğrultusunda ; yerli ve süper lig çöplerine sevret dökmek üzereyken , ortaya atılan kamil,Dario,kalu gibi genç ve gelecek vaad eden isimlerin piyasada dolaşması ayakta uyuttugumuz ve söğüşledigimiz taraftarın gözünü açıyor bu da bizi tepki olarak geri dönüyor.
Yaptığı açıklamadan Benim anladığım bu.
Bundan başlat yönetime ve hocaya zarar verecek bir durum olduğunu düşünmüyorum
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
kondisyoner de açıklansa güzel olurduKerem
Omar
Emre
Ogulcan
Bugün
Sanmıyorum Bugün Açıklansın, Çoğu yer ve kişi Salı yada çarşamba açıklanacak dedi. Ama Bugünün Anlamına Yakışırdı Açıklansa İsimler.Kerem
Omar
Emre
Ogulcan
Bugün
Falcao gibi sürekli sakat.Gotze nasil bosta olabilir ya detaylarini bilen var mi Almam klupleri cokmeliydi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olağanüstü olur. Parma hayvan gibi koşuyordu.Galatasaray'da Bartalli'nin yerine Luca Morellini getiriliyor...
[ @CNNTURKSpor ]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jakup Moder'i bir tek ben mi Ceyhun Gülselam'a benzettim arkadaşlar tarz olarak
Fenerin limiti arttirdilar zaten sadece nasıl.bir kılıf bulabiliriz diye düşündüler bugün öğreniriz
Limitleri artmasa hem ceza alırlardı hem oyunculari aciklayamazlardi
Ceza meza yok ceza alsalar geçen yıldan astıkları için alırlardı bu işin TFF ayağı eğer UEFA diyorsan uefada men vermesi lazımdı bak en ufak ses çıkmadı ysni üç haneli çok büyük rakamlar dönüyor bence arkadaOnlar şampiyon olsa bile ceza alacaklar. Almama ihtimalleri yok.