Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Arif Ulu şef bugün kimler açıklanıyor? Götze ne durumda? Lemina ve Serinin yerine kim ya da kimler alınacak? Kimler yolcu?

Isim pesinde kosan arkadaslar goruyorum hala.

Yeni, ismini duymadik ne kadar genc adam alirsak o kadar aklimiz basimiza geldi derim. Takim kicini kaldiramayan emekli generalden gecilmiyor. Sakat falcao ve kafadan sakat, yeteneksiz diagne bizi 2021 sezonunda nereye goturmesini bekliyorsunuz?

Bi de arkalarina gotze!!

"Biz adam ederiz" gibi sacma sapan yaklasima gerek yok.

Ben tanidik isim istemiyorum gercekten. Yeterince agzimiz yandi.

——————-Falcao———————
Kalu———-—-Talisca———-Emre—
———kouyate————Mensah——-
-Saracci——Marcao—Luyi—-Omar-
——————-Nando———————

EMRE KILINÇ⏳

-4 Yıllık imza.
-4 milyon TL imza parası.
-7.5 milyon TL yıllık ücret.

Toplam maliyet,bu sezon vergileri ile birlikte 19 milyon TL'yi (2.2 milyon euro) bulacak.

EfAQS9FXsAA9E9n.webp

Abdurrahim Albayrak : Hoca ile hergün iletişim halindeyiz.Şimdi bakıyorum televizyonda , internette bir sürü isim dolaşıyor.Hoca da görüyor bunları , gülüyoruz.Yine bir takım hesaplar, isimler dönüyor.Şunu alenen belirteyim , hocanın da bilgisi vardır, piyasada ismi çıkan hiçbir oyuncu ile ilgimiz yoktur.Olsa ben söylerim zaten , çok gizli yürütmeye çalışıyoruz ama bu haberler Galatasarayımıza zarar veriyor.Taraftar müsterih olsun , hocamız çok güzel bir kadro kuracaktır. (Radyospor)

Geçen seneki açıklamaya çok benziyor

Ne götzesi yaw, kagawa geldi buraya onu da gördük

Herkes yine full yabancı ya göre kadro düşünüyor da seneye değişecek bu aptal sınır. Hoca şimdiden yerliye göre kadro mühendisliği yapıyordur kesin

nzonzi lemina seri falcao şu isimler şuan açıklanmış olsa forum çökmüş olurdu. Keşke her şey kağıt üzerinde durduğu gibi dursa. Sivas takımı düşmüş akhisar ın stoperi ile beşiktaşın kovuğu fatih ile şampiyonluğa oynadı. Burada aşağılanan adem ve ömer takımın en iyisiydi özellikle ilk yarı. İnş karakterli kondisyonu düzgün sonuna kadar savaşan 3-5 oyuncu alabiliriz. İsim misim umrumda değil.

Ne götzesi yaw, kagawa geldi buraya onu da gördük

Herkes yine full yabancı ya göre kadro düşünüyor da seneye değişecek bu aptal sınır. Hoca şimdiden yerliye göre kadro mühendisliği yapıyordur kesin
Ondan kaan ayhan ve mhy bitiremedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt