Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galasevgisi nedir ya,tuhaf tuhaf duyumcular türüyo.nerden buluyosunuz bu abidiik kubidik hesaplari.nesini ciddiye alayim bu tarz duyumlarin

Abi bu transfer duyumlari konusunda bi sınırlama gelse olmaz mi, herkes duyumcu olmus,ben yazsam bana da inanacaklar
Hırto bir herifin yazdığına sevinip sonrasında başka bir yazdığına üzülenler olduğu sürece, bu tip heriflere sınırlama getirmek zor.

Lech Poznanın kulüp satış rekoru 6 yav, Lewa bile 4.75e gitmiş.
demekki kerizliğimizin namı polonyaya da ulaşmış. bizi gören direk nal gibi bonservisi yapıştırıyor. bilmiyorum bu iş daha nasıl devam edecek,transfer konusunda çok kötü yönetiliyoruz. her transfer dönemi sancılı ve skandallarla dolu geçti kaç yıldır.

demekki kerizliğimizin namı polonyaya da ulaşmış. bizi gören direk nal gibi bonservisi yapıştırıyor. bilmiyorum bu iş daha nasıl devam edecek,transfer konusunda çok kötü yönetiliyoruz. her transfer dönemi sancılı ve skandallarla dolu geçti kaç yıldır.
Bence tweeti atanın kolpalıyor olması daha olası.

En iyi adamları Kamil zaten bunların.

Abi sen bari inanma su twiter duyumcularina

Ndiayenin arkasina nasil Fernandoyu koyduysak Mensahin arkasinada oyle birini koymaliyiz .MEnsahida Ilgiltereye iyi bir fiyata satariz diye dusunuyorum gelirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt