Zafer Erkan
Sarı Üye
- 1 Ağustos 2017
- 209
- 228
- 343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lech Poznanın kulüp satış rekoru 6 yav, Lewa bile 4.75e gitmiş.o zaman neyin tantanasını yaptınız 3-4 gündür. bizimler önce adamla 1 hafta uğraşıp sonra fiyat soruyor herhalde. saçma sapan işler
Moder 10 m euro kolpanın kolpası. Sabaha kadar istesnler. Soucek neler yaptı anca çıktılar o fiyata.
- 3 puanla başlasalar iyi gülerdikFB yapılandırma yapmadan limiti yükseltemez.
Geçen yıl 64 harcadık diyorlar, oradan ceza yemeleri lazım zaten.
Moder 10 m euro kolpanın kolpası. Sabaha kadar istesnler. Soucek neler yaptı anca çıktılar o fiyata.
Beni takip ediyor musun twitter daGalasevgisi nedir ya,tuhaf tuhaf duyumcular türüyo.nerden buluyosunuz bu abidiik kubidik hesaplari.nesini ciddiye alayim bu tarz duyumlarin
Abi bu transfer duyumlari konusunda bi sınırlama gelse olmaz mi, herkes duyumcu olmus,ben yazsam bana da inanacaklarLech Poznanın kulüp satış rekoru 6 yav, Lewa bile 4.75e gitmiş.
Sergen boş yapmaGalasevgisi nedir ya,tuhaf tuhaf duyumcular türüyo.nerden buluyosunuz bu abidiik kubidik hesaplari.nesini ciddiye alayim bu tarz duyumlarin
Şeyimin ustasıMensah , Tudor gibi bir ustanın ellerinde 2 yönlü harika bir oyuncuya evrilebilir ama Fatih Terim hocalığında 3 maç sonra bu lakayıt disiplinsiz satın diye taraftarın önüne atılır maalesef.
Hırto bir herifin yazdığına sevinip sonrasında başka bir yazdığına üzülenler olduğu sürece, bu tip heriflere sınırlama getirmek zor.Abi bu transfer duyumlari konusunda bi sınırlama gelse olmaz mi, herkes duyumcu olmus,ben yazsam bana da inanacaklar
demekki kerizliğimizin namı polonyaya da ulaşmış. bizi gören direk nal gibi bonservisi yapıştırıyor. bilmiyorum bu iş daha nasıl devam edecek,transfer konusunda çok kötü yönetiliyoruz. her transfer dönemi sancılı ve skandallarla dolu geçti kaç yıldır.Lech Poznanın kulüp satış rekoru 6 yav, Lewa bile 4.75e gitmiş.
Bence tweeti atanın kolpalıyor olması daha olası.demekki kerizliğimizin namı polonyaya da ulaşmış. bizi gören direk nal gibi bonservisi yapıştırıyor. bilmiyorum bu iş daha nasıl devam edecek,transfer konusunda çok kötü yönetiliyoruz. her transfer dönemi sancılı ve skandallarla dolu geçti kaç yıldır.
Haklisin,resmi site ve fatih hocanin yapacağı aciklamalar belirleyici sadeceHırto bir herifin yazdığına sevinip sonrasında başka bir yazdığına üzülenler olduğu sürece, bu tip heriflere sınırlama getirmek zor.
Sizler büyük insanlarsınız Fatih Terim ise bilgisiz nasıl oldu muMensah , Tudor gibi bir ustanın ellerinde 2 yönlü harika bir oyuncuya evrilebilir ama Fatih Terim hocalığında 3 maç sonra bu lakayıt disiplinsiz satın diye taraftarın önüne atılır maalesef.
Abi sen bari inanma su twiter duyumcularinademekki kerizliğimizin namı polonyaya da ulaşmış. bizi gören direk nal gibi bonservisi yapıştırıyor. bilmiyorum bu iş daha nasıl devam edecek,transfer konusunda çok kötü yönetiliyoruz. her transfer dönemi sancılı ve skandallarla dolu geçti kaç yıldır.