Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın herkese :D

Ee-aL7WXgAEKUOM
bu futbolcu uzmanı akrdeşimiz kim

Gs bana öyle travmalar yaşatıyor ki artık rakiplerin transferlerine özeneceğime satışlarına özeniyorum vedata o bahsedilen rakamlar gustavoya bahsedilenler uğurcana konuşulanlar bu haberleri gördükçe yoruluyorum yeminle. Belhanda feghouli rakipte olsaydı ikisini de 10ar milyon euroya satmışlardı yazık bize verin bir menajere bir milyon iki kilyon neyse gitsin satsın şunları valla bıktım her gün aynı haberler

Gs bana öyle travmalar yaşatıyor ki artık rakiplerin transferlerine özeneceğime satışlarına özeniyorum vedata o bahsedilen rakamlar gustavoya bahsedilenler uğurcana konuşulanlar bu haberleri gördükçe yoruluyorum yeminle. Belhanda feghouli rakipte olsaydı ikisini de 10ar milyon euroya satmışlardı yazık bize verin bir menajere bir milyon iki kilyon neyse gitsin satsın şunları valla bıktım her gün aynı haberler
2 sene ust uste sampiyon olmus,gecen sene 3 kupayı almis,11 puan geriden gelip sampiyon olmus Galatasaray sana hangi travmalari yasatti?anlatta bilek renkdascıgım.rakiplerin o futbolculari o degerde oldugu icin sattigina inanacak saflardan degilsin herhalde renkdas.hileyle hurdayla futbolcu satıyorlar.bilyosun degil mi renkdascigim

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Gökhan Töre'ye Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgisi var."
(Radyospor)

Taraftarı çileden çıkaracak bu transfer vizyonsuzlugu.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Ay ayayayyay ne travmalar yasattin bize fatihh terimmmm Allahim aci bize sen,ey yönetimmmm falcaoyu alamadinnnn

Yıllık ücretlerinden dolayı satamıyoruz. Aynı fiyatlar da fenerin elinde olsa onlarda satamaz.

Gustavo 2,7 - Vedat 2,5 alıyor
Belhanda 3,3 - Feg 3,8 alıyor bonuslara girmiyorum bile.

1-2 ver sat şunları da olmuyor. Bence kulüpte o seviyeye gelmiştir ama 1-2 verenler o maaşları karşılayamaz.

Sizde bir firmadan 10,000 maaş alırken 5,000 - 7,000 veren bir yere gider misiniz.?

Bu arkadaşlar anca bonservisini alarak gider yada sözleşme sonuna kadar kalırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt