- 3 Ağustos 2019
- 2.148
- 2.916
- 648
Kurttan post araptan “DOST” olmaz
Irkçı değilim!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Irkçı değilim!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu futbolcu uzmanı akrdeşimiz kimGünaydın herkese
![]()
adam 2 haftadır hergün indirim yapmayı kabul ediyor. biri indirsin artık şu maaşıHer fırsatta İstanbul'da ve Galatasaray'da mutlu olduğunu belirten Radamel Falcao, maaşında indirim yapmayı kabul etti.
[Habertürk]
Bein muhabiri.bu futbolcu uzmanı akrdeşimiz kim

2 sene ust uste sampiyon olmus,gecen sene 3 kupayı almis,11 puan geriden gelip sampiyon olmus Galatasaray sana hangi travmalari yasatti?anlatta bilek renkdascıgım.rakiplerin o futbolculari o degerde oldugu icin sattigina inanacak saflardan degilsin herhalde renkdas.hileyle hurdayla futbolcu satıyorlar.bilyosun degil mi renkdascigimGs bana öyle travmalar yaşatıyor ki artık rakiplerin transferlerine özeneceğime satışlarına özeniyorum vedata o bahsedilen rakamlar gustavoya bahsedilenler uğurcana konuşulanlar bu haberleri gördükçe yoruluyorum yeminle. Belhanda feghouli rakipte olsaydı ikisini de 10ar milyon euroya satmışlardı yazık bize verin bir menajere bir milyon iki kilyon neyse gitsin satsın şunları valla bıktım her gün aynı haberler
Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Gökhan Töre'ye Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgisi var."
Radyospor)Gs bana öyle travmalar yaşatıyor ki artık rakiplerin transferlerine özeneceğime satışlarına özeniyorum vedata o bahsedilen rakamlar gustavoya bahsedilenler uğurcana konuşulanlar bu haberleri gördükçe yoruluyorum yeminle. Belhanda feghouli rakipte olsaydı ikisini de 10ar milyon euroya satmışlardı yazık bize verin bir menajere bir milyon iki kilyon neyse gitsin satsın şunları valla bıktım her gün aynı haberler