Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurrpegi Feghouli icin sunu yazms

göndermek istediğimiz futbolcular içinde bence elimizin en güçlü olduğu futbolcudur. feghouli'nin kontratı 2022 yılında bitiyor. cezayir milli takımı bence şu an afrika kıtasındaki en iyi takım.
2022 dünya kupasında bence sürpriz yapmak isteyecekler ve yapacak potansiyelleri de var.
feghouli de bu takımın bir parçası ve dünya kupasında forma giymek isteyecektir.
bence 2 yıl oynamamayı göze alamaz, o yüzden elimizde sağlam bir koz olduğunu düşünüyorum ama bunu yapabilecek bir yönetici ne yazık ki bizde yok:(

Yani bundanda en fazla 1,5-2 milyon koparir Apo.

Al-Sadd ve Al-Duhail arasında Galatasaray oyuncusu Sofiane Feghouli'yi transfer edebilmek için yoğun bir mücadele var. Feghouli'nin sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunmakta.
(Goal AR)
Şu doğru olsa nolur ya şu haber doğru olsa ne güzel olur ah ah. Hadi Sosom son bir güzellik be

2 sene ust uste sampiyon olmus,gecen sene 3 kupayı almis,11 puan geriden gelip sampiyon olmus Galatasaray sana hangi travmalari yasatti?anlatta bilek renkdascıgım.rakiplerin o futbolculari o degerde oldugu icin sattigina inanacak saflardan degilsin herhalde renkdas.hileyle hurdayla futbolcu satıyorlar.bilyosun degil mi renkdascigim
Her sene sonunda kuruş hesabı yapıyoruz delaney haaland vs birçok transferi oyuncu satışını beceremediğimiz için yapamadık şampiyon oluyoruz ama lige hep eksik girip sonradan açılıyoruz kaç senedir araplardan kurtulamadık maiconu bile anca 1.5a satabildik elimizde babel diagne feghouli belhanda üstüne 5 10 tane yerli çöp var transferlerimiz senelerdir kağnı gibi ağır yapılıyor ha gelelim rakiplerin satma konusuna kardeşim sonucta hile hurda adam bir yerden para bulup transfer yapıyo kendisi kulübe koyuyo bir seyler oluyo biz geçen kaan ayhana 2 milyon veremedik ya bunlar beni çok üzüyor. Biz de satalım hile hurdayla belhanda feghouli ikisi toplam 13-14e yapalım transferlerimizi hep elimiz kolumuz bağlı travmaları soruyosun bir yaz boyu forvet bekledik gelmedi önceki yaz boyu sol bek bekledik gelmedi yok imza atıldı alan carvalholar modesteler bunlar seni üzmedi mi ben Galatasarayın masaya vurup 2 milyon euro çıkaramamasına çok ama çok üzülüyorum biz bu takım için seyircisiz maçlara bile fotoğraf koydurduk bu yönetimin bir yabancı transferini bile yapamayıp kampa getirememesi bir kondisyoner bulamaması menajerlerin kucağında son dakikalarda kiralık topçu kovalaması beni üzüyor seni üzmûyorsa swn devam et 3 senede iki kez şampiyon olduk ama futbol bir şov oyunu bunu unutma ben bu sene şampiyon olsam bile takımda görmekten sıkıldığım beğenmediğim isimleri gönderip yerlerine beni heyecanlandıracak isimler görmek isterim benim kardeşim kombinem var ben 3 sene boyunca aynı oyuncular üzerine seneye gidecek kiralık ordusu görmek izlemek istemiyorum yarın feghouli gitsin kamil gelsin istiyorum belhanda satılsın evander tarzında bir scout transferi yapılsın istiyorum orta sahaya kiralık topçular yerine adînı duymadığımız ileride önemli paralara satabileceğimiz oyuncuları düşük maaşlara bağlamak istiyorum. Benim için yarın seri lemina kulübüne dönmüş de yine plden 28+ orta saha oyuncularına 1 milyon kiralama bedeli verip almışız bunlar değersiz kıymetsiz durumlar bizim değer üretmemiz lazım isterse bu takım 5 yıl şampiyon olsun satmak istediğinde para edecek 5 topçun yoksa belimizi doğrultamayız ben artık bir değişim yaşamak istiyorum trabzonun transferleri beni heyecanlandırırken bizdeki bu durum beni üzüyor yine son dakikaları bekleyecek olmak üzüyor anlatabildim mi?

Al-Sadd ve Al-Duhail arasında Galatasaray oyuncusu Sofiane Feghouli'yi transfer edebilmek için yoğun bir mücadele var. Feghouli'nin sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunmakta.
(Goal AR)
uyandırmayın sakın, sanki bu sefer oltaya gelecekler gibi. apoyu falan da görüştürmeyin adamlarla, serbest kalma maddesi kendi başına yapar bu transferi

Yıllık ücretlerinden dolayı satamıyoruz. Aynı fiyatlar da fenerin elinde olsa onlarda satamaz.

Gustavo 2,7 - Vedat 2,5 alıyor
Belhanda 3,3 - Feg 3,8 alıyor bonuslara girmiyorum bile.

1-2 ver sat şunları da olmuyor. Bence kulüpte o seviyeye gelmiştir ama 1-2 verenler o maaşları karşılayamaz.

Sizde bir firmadan 10,000 maaş alırken 5,000 - 7,000 veren bir yere gider misiniz.?

Bu arkadaşlar anca bonservisini alarak gider yada sözleşme sonuna kadar kalırlar.
Gustavonun 2.7 aldığına sözleşmeyi gözüme soksalar bile inanmam

Sozlesmesi bitmis oyunculari bile hala aciklamakta zorluk cekiyoruz bu gidisle birak kampi falan, lig baslar biz hala eksik kadro ile devam ederiz.

Takimda ne orta saha var ne de skor yapacak kanat oyunculari. Mesela kaleci transferi olacak mi? Olacaksa bu acilen halledilmeli cunku senin kalecin suan sakat bu konu cok onemli ama medyada kaleci transferi ile bir sey yok bile.

Bom bos bir takimiz suan.

Bonservis 25'ten fazladır, aktif toplamın % 5'i 25 milyonun üstündedir.

Ben bunlarin denetim raporunda aktif toplami bulamadim ve su sayfada 2019 31/05 icin nerdeyse 2 milyar lira gördüm.

Bu nerdeyse 100 milyon lira yapiyor. Ama bunlar gecen yazin Luiz Gustavonun bonservisini 6 milyon € oldugu halde aciklamislardi.

Belki türkce diye tam dogru anlamis olmamis olabilirim, ama ben orayi o iki rakamdan (5% ve 25%) birini gectikleri an aciklamalilar diye anladim. Yani hangi rakam daha düsükse ona bakmaliyim sandim.

Bunlar yoksa lazim olmadigi an bence skseler bonservisi aciklamazlardi.

2 sene sl katil son 3 senede

Ozan rodri gomis fernando ndiaye satışını yap bunlardan 45-50 milyon Euro para kazan şu an orta sahanda Taylan - Ömer olsun.

Valla bu takımın futbol aklı çok problemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt