Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bu sene yeni sezon başlamamışken Bein muhabirinin Oğulcan ile tatildeki röportajını izlemiştim. Futbolcu olarak ne verecek, onu göreceğiz. Ama açıklamaları, diksiyonu, Türk futbolcuları hakkındaki tespitleri filan ben kaliteli ve eğitimli bir insanım dedirtmişti.

Yunus Akgün'ü ve Ali Yavuz Kol'u oynatacakmiyiz peki bu sene? Bu oyunculari kazanmak icin bir sey var mi?

Ogulcan'a yapacagin kontrat ne olmaliydi? 250 bin euro garanti ücret, yani 2 milyon TL garanti ücret verecektin.

Süper Lig'de attigi her gole veya yaptigi her asiste 200.000 TL bonus verecektin. 5 gol 5 asist yapsa böylece 2 milyon TL daha ek ücret alacakti.

:sneaky:(y)

@Hidayet Sarıdağ

Tek maç kazandirsa yıllık ücreti çıkıyor amma sorun ettiniz ya. Size fener gibi maliyet açıklamayan takım lazim. Novaka mert hakana en az 2 milton euro verdiler. Caner gökhan gibi bitmiş adamlara kimbilir ne kadar odediler. Tl bir değeri kalmadı arkadaşlar anlayın. Tl böyle giderse tüm topçular yurtdışına gider zaten.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerden bize ne ya zaten çer çöp dolu takım hala adam gibi transfer yapmadık

Ogulcani izlemedim ama soylenene gore hirsli,hizli hucum press yapan bi adammis yani tam bize uygunn bi adam neden bu kadar istenilmiyor.Mert Hakan gibi yapmadigi icin mi.Hayirli olsun demek bu kadar mi zor ?

Yunus Akgün'ü ve Ali Yavuz Kol'u oynatacakmiyiz peki bu sene? Bu oyunculari kazanmak icin bir sey var mi?

Ogulcan'a yapacagin kontrat ne olmaliydi? 250 bin euro garanti ücret, yani 2 milyon TL garanti ücret verecektin.

Süper Lig'de attigi her gole veya yaptigi her asiste 200.000 TL bonus verecektin. 5 gol 5 asist yapsa böylece 2 milyon TL daha ek ücret alacakti.

:sneaky:(y)

@Hidayet Sarıdağ

yunustan bi yol olmaz falcao sakatlanır yerine de cagne oynar ne ali yavuzu hocam olmadı yedekten babel jimmy girer

Ogulcani izlemedim ama soylenene gore hirsli,hizli hucum press yapan bi adammis yani tam bize uygunn bi adam neden bu kadar istenilmiyor.Mert Hakan gibi yapmadigi icin mi.Hayirli olsun demek bu kadar mi zor ?
Ogulcanin skor katkisi cok düşük o yuzden istenmiyor beklenti dusuk baya zaten ins şaşırtır

Genoa'da 500 bin kazanan bir futbolcu ornegin Napoli'ye transfer oldugunda daha az paraya veya 600-700 bine mi oynayacak? Ya futbolu takip etmiyorsunuz ya da hayal goruyorsunuz, bence ikincisi.

Jimmy 1m, Sener 1m, Linnes 1.4m, Ahmet 900 bin, Ogulcan 400-500-600 bin kazanacak. Ustelik diyelim tutmadi gelecek sezon takimda dusunmuyoruz seni dersin hic sorun yaratmadan gider cunku maasi cok yuksek degil.
Zaten bu tarz oyuncular karakterli oldugu icin eger istenmiyorsa durmuyor. Ogulcan da da bu olabilir. Feg, bel, babel bunlar da ne ruh var ne birsey. Git dersin sozlesmem derler. Yapmislar zamaninda klubu ustlerine gitmez tabi adam.
Su anda ben bu yonetimin, ne kadar da beceriksiz olsa da, klubun her kurusunu dusundugunu goruyorum.

Ayrica, Fatih hoca da sunun farkina vardi; maasi yuksek ve kaprisli oyunculara istedigi gazi veremiyor. Ama bana kalirsa Emre K, Emre A., Seri Falcao, defans 4'lüsü ve Muslera ile birlikte bir ivme yakalayacak. Kalan yerlere de takviyeler yapilirsa biraz daha yetenekli birileri o zaman sampiyon olacagimiza inaniyorum.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mario Götze Inter Miamiyi ret etmis.
6 Mio € Teklif etmisler.

Hayirdir Insallah

forma çok değişikmiş

EfJwiwVWoAMw_Wr

EfJwiwIWAAApRYL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt