Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek maç kazandirsa yıllık ücreti çıkıyor amma sorun ettiniz ya. Size fener gibi maliyet açıklamayan takım lazim. Novaka mert hakana en az 2 milton euro verdiler. Caner gökhan gibi bitmiş adamlara kimbilir ne kadar odediler. Tl bir değeri kalmadı arkadaşlar anlayın. Tl böyle giderse tüm topçular yurtdışına gider zaten.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazi arkadaslara sesleniyorum
Yeteneginiz varsa sizde topcu olun sizde kazanin bu paralari
Biktim bu surekli muhasebecilik yapanlardan yav.
F A T I H T E R I M
Yunus Akgün'ü ve Ali Yavuz Kol'u oynatacakmiyiz peki bu sene? Bu oyunculari kazanmak icin bir sey var mi?
Ogulcan'a yapacagin kontrat ne olmaliydi? 250 bin euro garanti ücret, yani 2 milyon TL garanti ücret verecektin.
Süper Lig'de attigi her gole veya yaptigi her asiste 200.000 TL bonus verecektin. 5 gol 5 asist yapsa böylece 2 milyon TL daha ek ücret alacakti.
@Hidayet Sarıdağ
Ogulcanin skor katkisi cok düşük o yuzden istenmiyor beklenti dusuk baya zaten ins şaşırtırOgulcani izlemedim ama soylenene gore hirsli,hizli hucum press yapan bi adammis yani tam bize uygunn bi adam neden bu kadar istenilmiyor.Mert Hakan gibi yapmadigi icin mi.Hayirli olsun demek bu kadar mi zor ?
Niye aga oğulcan her türlü takasta kullanılır. Alacağı para da 400-500k euro arası. Nesi garip bu sözleşmenin?sözleşmeyi parayı ve süreyi normal olumlu bulan postları not edelim 1-2 seneye lazım olur
babelin transferini savunan arkadaslarla bir karsilastirmak lazim isimlerisözleşmeyi parayı ve süreyi normal olumlu bulan postları not edelim 1-2 seneye lazım olur
Niye aga oğulcan her türlü takasta kullanılır. Alacağı para da 400-500k euro arası. Nesi garip bu sözleşmenin?
Zaten bu tarz oyuncular karakterli oldugu icin eger istenmiyorsa durmuyor. Ogulcan da da bu olabilir. Feg, bel, babel bunlar da ne ruh var ne birsey. Git dersin sozlesmem derler. Yapmislar zamaninda klubu ustlerine gitmez tabi adam.Genoa'da 500 bin kazanan bir futbolcu ornegin Napoli'ye transfer oldugunda daha az paraya veya 600-700 bine mi oynayacak? Ya futbolu takip etmiyorsunuz ya da hayal goruyorsunuz, bence ikincisi.
Jimmy 1m, Sener 1m, Linnes 1.4m, Ahmet 900 bin, Ogulcan 400-500-600 bin kazanacak. Ustelik diyelim tutmadi gelecek sezon takimda dusunmuyoruz seni dersin hic sorun yaratmadan gider cunku maasi cok yuksek degil.
Senin amacin ne yaw bi kerede dogru durust yorumunu gormedimEe Kerem ile Emre nerde? Yarın 19.05 de 2.ligden aldigimiz kerem için video ve açıklama bekliyorum