Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mensah ortasaha degil.mi?En elzem yer olan orta saha transferi için duyum dahi yok. İnşallah yönetim isim sızdırmadan çalışma yapıyordur.
Ula pu çupa değildur pu palukdur...Hamsi daily mi? Hamsiden bi bunu yapmadiklari kalmisti helal olsun
avatarın niye buzdolabı üstat bi şeyler mi kaçırdım![]()
Senin gibi Galatasaray sevdalisi birinin Seri gibi Vasifsiz bi adami begenmesini anlamlandiramiyorum reis gercekten Adam bi kere bizim genlerimize uymuyor.Hadi kiralik degilde bizim topcumuz olsa destek cikalimSerimmm kaliyor,mutluyum![]()
Elmanderli ilk sezonu hatirlamiyormusun?Melo bi yandan Engin Bi yandan Emre colak bi Yandan ,Elmander bi yandan deli gibi press yapiyordukScot piri bukadar iyimi ya o dönem koşu durumları nasıldı bizim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerek yok bence.Gotze 60 maçlık tempoyu kaldiracak topçu değil.Götze futbolu unutmuș mudur? Gelse yararlı olur mu?
Resmi bise olmadan açılmaz. Ama kondisyoner ikna edemiyosak kapatalım gitsin. Ailesel problemleri yoksa o scoot buraya gelecekScott Piri dönmüş konusunu açmamışsınız, ne iş?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vala herif oyuncular için bazıları şu içmesini bile bilmiyor diyodu. İşler o kadar vahim ve detaycı bir adamdı.Scot piri bukadar iyimi ya o dönem koşu durumları nasıldı bizim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi haklısın ama takımda çok musaitti.İsci doluydu yani koşan basan adam coktu.Simdi düşünsene feghouliyi veya mensah seri gelirse onları.Vala herif oyuncular için bazıları şu içmesini bile bilmiyor diyodu. İşler o kadar vahim ve detaycı bir adamdı.
Müthiş mücadele eden takım vardı. Sadece kondisyoner ile değil sıfırdan kurulmuş bir takım iştahının da etkisi var tabi. Bu sene değil de ffp kalktıktan sonra 11 yapılanması bekliyorum.
GSCimbom Mobile App