Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polonya ligine kadar takip edebiliyorsak çok güzel birşey bu sene olur olmaz ama ffp bitince böyle hamleleri artık daha çok bekliyorum

Polonyalı çocuk kadar yetenekli ve 12 maçta 8 gol 7 asist gibi gayet iyi istatistikleri var takip edip bildirmek lazım bunu ekibe

Serimmm kaliyor,mutluyum 😚
Senin gibi Galatasaray sevdalisi birinin Seri gibi Vasifsiz bi adami begenmesini anlamlandiramiyorum reis gercekten Adam bi kere bizim genlerimize uymuyor.Hadi kiralik degilde bizim topcumuz olsa destek cikalim
.Ondan bin kat iyi adamlar geldi zamaninda.
Bu sene ne yapti bu seri defansta yok ofansta yok bazen Belhanda bari pas hatalari yapiyor neyi iyi mesela?

Son düzenleme:
Scot piri bukadar iyimi ya o dönem koşu durumları nasıldı bizim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elmanderli ilk sezonu hatirlamiyormusun?Melo bi yandan Engin Bi yandan Emre colak bi Yandan ,Elmander bi yandan deli gibi press yapiyorduk

Scot piri bukadar iyimi ya o dönem koşu durumları nasıldı bizim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vala herif oyuncular için bazıları şu içmesini bile bilmiyor diyodu. İşler o kadar vahim ve detaycı bir adamdı.
Müthiş mücadele eden takım vardı. Sadece kondisyoner ile değil sıfırdan kurulmuş bir takım iştahının da etkisi var tabi. Bu sene değil de ffp kalktıktan sonra 11 yapılanması bekliyorum.

GSCimbom Mobile App

Scott Piri

- 2008 Avrupa Şampiyonası Milli Takım: Havyan gibi koşup son dakikalarda bir çok gol attık.
- 2011-2012, 2012-2013 sezonlarında şampiyonluk. Yine 8-9 tane +80. dakikadan sonra gol.

İşte geliyor Özel Harekat :emrah:

1200px-Scott_piri.JPG

5c8df35945d2a06b40b1da0f.jpg

TjnzgP2TrDCQ8XHvvBBbJOCWIuocApfyzQNfwytyaXXrXovsh1vgHVTeyPp5nUqcJeau2kBFmVxgXeRGFF3PbxV3ZpakqY0OfDYh9gdEE5pneBVOu_tVNiifonOIqibOMddBoA4UQJ7CKQAVzzk1dXbLeto

Vala herif oyuncular için bazıları şu içmesini bile bilmiyor diyodu. İşler o kadar vahim ve detaycı bir adamdı.
Müthiş mücadele eden takım vardı. Sadece kondisyoner ile değil sıfırdan kurulmuş bir takım iştahının da etkisi var tabi. Bu sene değil de ffp kalktıktan sonra 11 yapılanması bekliyorum.

GSCimbom Mobile App
Abi haklısın ama takımda çok musaitti.İsci doluydu yani koşan basan adam coktu.Simdi düşünsene feghouliyi veya mensah seri gelirse onları.

Engin falan adam yiyordu hırstan.Simdikiler öyle değil hoca k yüzden aidiyet duygusu olan adam arıyor ve değer veriyor bence.

bi ara istedigimiz vincent koziello köln tarafından nacional'e kiralandı (portekiz ekibi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt