Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-6 numara(lerma)
-8 numara(bellegarde)
-10 numara(???)
-sağ ve sol kanat(kalu+???)
belhanda-babel-feghouli-sekidika(kiralık) acil paketlenmeli maaşını verip bonservis göstermek şart son kez bişeyler yapmalıyız ve malesef bu sene yine menajerlerle iş yapmak zorundayız çünkü beceriksiz bir yönetimimiz var..
donk defolsun gitsin ozornwafor kalır joker olarak deneriz,son olarak diagne iyi bir teklif gelirse iyi bir forvet eklemek lazım listeye bu transferlerin bir kısmı opsiyonlu kiralık olur,madem ffp kalkıyor sezon bitince alırız..

Kıçı göbeği eritirse oynamaya karar vermiş demektir zaten.2018-2019 sezonunun 2.yarısında oynamaya karar verdi şampiyonluğun baş aktörü oldu. Ama güveniyor muyum, asla.

Ben kafaya bakıyorum abi. Ailton geldi geçti bu sahalardan kafası futboldaydı oynadı gitti.

Atalantanin yillik oyunculara odedigi maas bizden az mi fazla mi?
Net maaş olarak bizimki fazla

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Yok yahu Samsunlu veya Karadenizli değilim. :D Şimdiye kadar tanıştığım Samsunlular'dan da nefret etmişimdir genelde. Yani cehalete benim tepkim. Samsunspor geçen sene 1. Lig'e yükseldi ondan dedim.
Senin tanıstiklarin termelidir renktaş onlar biraz geri kafalı 🙄🤷‍♂️

Ffp yokken kulübün parasını rahat rahat dağıtıyordu alıyordu tüm topculari şu an yapamıyor allah'a şükür
yani ffp yok diye alıyorduysa şuan neye faydası var bu adamın. türkçeyi zor konuşuyor zaten yurtdışından birini getirmesi için menajerlere komisyon vermeden görüşmeye gidemiyor. ülke içinden de topçu alamayacaksa bassın istifayı gitsin. hem mhy transferinde ffp'lik bişey yoktu, orda da batırdı işi.

Saka maka takimda orta saha yok bartug atalay oynamak zorunda kalacak😂😂😂

rezilik ya bjk oyuncu kaptirdik resmen ya yok boyle birsey kamp basladi daha bir tane orta sahan yok bunlar nasil yönetici biri bana anlatsin ya
Böyle kaptırmaya can kurban 3.8 milyon eur, sonraki satıştan 40% deniliyor +2-3 takas e diyelim 10 a sattın 4 daha gitti etti mi sana 8 milyon eur verdiğin adamları da eklersen kaba taslak 10 kağıt, ligden düşen takımın orta sahası için değmez. Ha 1.5+takasa a gelse idi ok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt