Transfer Nöbeti (Arşiv 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu nasil bir zihniyet ki, adam üarasini almadan gelmek istemiyor, bizimle hic alakasi yok. Inter ile Sneijder arasinda olan bir konu ve bence hakli.

O mesaj hala Sneijder'in gelmediğinden sinirlice bir şekilde yazılmıştır.Ama eğer İngiltere'den Rusya'dan falan uygun teklif gelip giderse(zaten başkanlar falan söyler,suçlar onu)o zaman zaten herkes ona küfür yazar merak etmeyin

Peki sana çok samimi bir soru soracağım.. İstediğin zaman.. Teknik adamınla, kadronla, taraftarınla gerçekten istediğin zaman.. Barcelona ve Real madrid'i bir kenara koy.. Yenemeyeceğin takım var mı?

bu biraz mantıksız bir örnek olur be abi ona bakarsan gelip bir anadolu takımıda bizi yenebiliyor ozaman onlarında hakkı var evet biz Galatasaray ı yendigimize göre en az onlar kadar iyi takımız

Nicollin açıklamasında durumla ilgili konuştu ve "Değişen bir durum yok. Fenerbahçe parayı bize 3 taksitte ödemek istedi. Paraları kendilerine kalsın, onu alıp uygun yerlerine soksunlar" diyerek önerilen ücret ile ödeme şeklinden memnun olmadığını söyledi ve kullandığı sözlerle herkesi şok etti.

ahahhaahaah
:asd::asd:

Bide Morattiyi reyiz yaptık iyi mi:sad007:

kimse bana sorsun demedim zaten. Hiç kimsenin dediği önemli değil de yönetimdeki bu bilgi kirliliği neden? Biri çıkıyor Hagi olmak istiyorum dedi diyor, biri bu geceye kadar kararını bildirecek diyor, biri olumsuz sonuçlanabilir diyor. Arkadaş bu kaçıncı bu gece? Bizleri de beklentiye sokuyorlar. Keşke gelse ama sanırım Wesley sözleşmeyi imzalamadan hiç kimseye inanamayacağız. Keşke gizlice yürütülseydi bu transfer harekatı. Kap falan hikaye.
Şu İnter Sneijder mevzuu doğru büyük ihtimalle oyuncu ve kulüple anlaşıldı ve tek sorun oradan gelecek haber kaldı, bizimkileri bu kadar olumlu konuşması da ondandır, şimdi 2 tarafla anlaştık dersek transferin bittiğini bildirmek gerekeceği için yüzde 90 95 diye zaman kazanıyorlar, bugünkü Oğuz Altay açıklaması da bu yönde gaz alma operasyonu tabi bence.

Peki sana çok samimi bir soru soracağım.. İstediğin zaman.. Teknik adamınla, kadronla, taraftarınla gerçekten istediğin zaman.. Barcelona ve Real madrid'i bir kenara koy.. Yenemeyeceğin takım var mı?

o soruya şöyle cevap vereyim. tur atladığımızda nedenşalke, malaga ve biz kolay lokma olarak değerlendirildik. rakip takım taraftarlarının hepsi ya biz, ya şalke, ya da mala'yı neden istedi? 1'inci sınıf oldukları için mi? o beğenmediğiniz atletico'nun bile bizden fazla kupası var avrupa'da.

QfhUm.jpg

Biraz önce bayan Clarisse aradı, ağlıyor telefonda. Ne oldu bayan Clarisse dedim. Başkan Moratti size cep telefonunun numarasını verdiğim için beni azarladı dedi. Çok üzüldüm, sizi de zor durumda bıraktım, kusuruma bakmayın dedim. Ağlamaklı şekilde önemli değil dedi.

Nicollin açıklamasında durumla ilgili konuştu ve "Değişen bir durum yok. Fenerbahçe parayı bize 3 taksitte ödemek istedi. Paraları kendilerine kalsın, onu alıp uygun yerlerine soksunlar" diyerek önerilen ücret ile ödeme şeklinden memnun olmadığını söyledi ve kullandığı sözlerle herkesi şok etti.

ahahhaahaah
:asd::asd:

Adamına göre muamele yapıyor, adam haklı :D

@Alper Altun Djuricic yaziliyordu kanat icin. SNeijder gelirse ne gerek var ? Kanat'ta oynar ama 10 numara poz. daha etkili degilmi Filip ?

Djuricic guzel eleman ama 10 da cok iyi oynuyor, iki ayagi da kullandigi icin ara paslari very impressive, kanat icin cok superfast degil, hizli ama super fast degil, onu kanat icin almam, kanat icin bernard i alirsin ama Djuricic i gole yakin oynatcan ki gol atsin/assist yapsin, cunku sorumluluk almaya seven biridir ve boyle tipte oyuncular gobekte oynar

QfhUm.jpg

Biraz önce bayan Clarisse aradı, ağlıyor telefonda. Ne oldu bayan Clarisse dedim. Başkan Moratti size cep telefonunun numarasını verdiğim için beni azarladı dedi. Çok üzüldüm, sizi de zor durumda bıraktım, kusuruma bakmayın dedim. Ağlamaklı şekilde önemli değil dedi.

bu kız sana yazıyor.

Ulan moratti şu adamın parasını zamanında verseydin paşa maçında kulübede bile olurdu bu adam

demek ki büyük bi para var ortada az olsa İnter verirdi yada Sneijder hibe ederdi en kötü bizim baskan verirdi.

Para her zaman büyük sorun olmustur.C.tesiden beri eğer bu sorun çözülmeye çalısıyorsa ve halen çözülememisse zor gerçekten.

Allah'ım bir kerede sevineceğimiz transferde bisey çıkmasın

(Servet'in Marsilyaya gitmesine çok sevinicektim içimde kalan ilk transfer acımdır)

Bundan sonra Allah'ın selamı yok alan yok nasıl olsa..

O mesaj hala Sneijder'in gelmediğinden sinirlice bir şekilde yazılmıştır.Ama eğer İngiltere'den Rusya'dan falan uygun teklif gelip giderse(zaten başkanlar falan söyler,suçlar onu)o zaman zaten herkes ona küfür yazar merak etmeyin

O zaman 100% bizde ihtimalini silin kafanizdan. Bende gelecek diye inanmaya basladim, ama bir yandan da süphe duymuyor degilim. Gelmezse bende cok üzülürüm, ama Sneijder'e birsey demem. Inter ve yönetim'e biraz kizabilirim, bu is gizli gidebilirdi. Görüyorsunuz, Fenerliler twitter'da Yolanthe'ye neler yaziyor..

QfhUm.jpg

iyimisin?

Sneijder transferi için söylediğim Oğuz Altay perşembe-cuma açıklanır dedi madem ona çok inanıyorsunuz neden burdasınız sorusuna cevap olarak Sneijder'le ilgisi yok biz hep burdayız diyen bir arkadaş olmuş. Peki bu kadar güveniyorsanız neden bir tek farklı umut verici giride acaba doğru mu diye heyecanlanıyorsunuz. Mesela tanınan biri çıksa dese Sneijder bu gece kesinlikle açıklanacak kaynağım çok sağlam yazsa twitterdan bunu 10 kişi paylaşıyor. Bir anda forumda hareketlilik oluyor. O zaman Oğuz Altay böyle dedi diyerek heyecanlanmıyor musunuz? Dİyeceğim o ki her kafadan bir ses çıkıyor, çok farklı şeyler söyleyenler var herkese inanmamak gerek. Ben de Wesley'nin bize gelmesini çok istiyorum. Bize sınıf atlatacak bir futbolcu ama gelmezse hayal kırıklığı büyük olmasın, başarısız olmamızı bekleyenlere prim vermeyelim.

demek ki büyük bi para var ortada az olsa İnter verirdi yada Sneijder hibe ederdi en kötü bizim baskan verirdi.

Para her zaman büyük sorun olmustur.C.tesiden beri eğer bu sorun çözülmeye çalısıyorsa ve halen çözülememisse zor gerçekten.

Allah'ım bir kerede sevineceğimiz transferde bisey çıkmasın

(Servet'in Marsilyaya gitmesine çok sevinicektim içimde kalan ilk transfer acımdır)

500 bin euro Moratti için çok olmasa gerek:SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt