Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok yabancı sınırıymış yok Nani gelirse gidermiş falan filan öldürecek birgün beni şu felaket senaryolarınız. Alırken sadece bize ve yöneticilere değil Ntvspor'a bile hayatı zindan etmiş bir adamı satmak o kadar basit mi? Tek akıllı siz değilsiniz, başımızdakilerde farkındadır yabancı sınırının ama mutlaka bununda bir çıkar yolu vardır. Vazgeçmeyin bu kadar kolay. Sneijder gibilerini transfer etmeyi gelenek haline getiremedik henüz.

Onu bunu birak. Sneijder giderse o avatarindaki adami kendim bulup kendi ellerimle bogarim.

Cardozo iyi oyuncu hakkini yemeyelim.

buntwo.jpg

bunone.jpg

b1.jpg

Yok yabancı sınırıymış yok Nani gelirse gidermiş falan filan öldürecek birgün beni şu felaket senaryolarınız. Alırken sadece bize ve yöneticilere değil Ntvspor'a bile hayatı zindan etmiş bir adamı satmak o kadar basit mi? Tek akıllı siz değilsiniz, başımızdakilerde farkındadır yabancı sınırının ama mutlaka bununda bir çıkar yolu vardır. Vazgeçmeyin bu kadar kolay. Sneijder gibilerini transfer etmeyi gelenek haline getiremedik henüz.
cihat problem o degil,problem en basindan beri sneijder f.terimin kafasina uygun bir adam degil,ortada dönen nani ismi iskillendiriyo,cünkü naniyi alirsan terimin degismeyen asik oldugu sistem 4-4-2 ye dönebilir.

nani ile gorusuyorsa irmak kazuk nerde? onun haberi olurdu daa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt