Teoman Han
Cezalı
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijderde kalsin,iste onuda istemelo gelsınde başka bısey ıstemıyorum sahsen
sneijderde kalsin,iste onuda istemelo gelsınde başka bısey ıstemıyorum sahsen
Evet. Huzurla uyuyabilirsin.
Yok yabancı sınırıymış yok Nani gelirse gidermiş falan filan öldürecek birgün beni şu felaket senaryolarınız. Alırken sadece bize ve yöneticilere değil Ntvspor'a bile hayatı zindan etmiş bir adamı satmak o kadar basit mi? Tek akıllı siz değilsiniz, başımızdakilerde farkındadır yabancı sınırının ama mutlaka bununda bir çıkar yolu vardır. Vazgeçmeyin bu kadar kolay. Sneijder gibilerini transfer etmeyi gelenek haline getiremedik henüz.
güzel ama sanmıyorum
Nani'de son durum ne dir beyler
giderse transferinden komisyon almayi haketmissin sen![]()
Cardozo iyi oyuncu hakkini yemeyelim.
almıslar ya bırak alsınlar yabancı sınırlamasını bosa harcıyorlar holmen ancak kucuk takımlarda iş yapar büyük takım oyuncusu degil salih bile daha iyi performans gosterır
Bülent Tulun görüsmedeymis Naninin menajeriyle.
Kaynak: TrtSpor.
cihat problem o degil,problem en basindan beri sneijder f.terimin kafasina uygun bir adam degil,ortada dönen nani ismi iskillendiriyo,cünkü naniyi alirsan terimin degismeyen asik oldugu sistem 4-4-2 ye dönebilir.Yok yabancı sınırıymış yok Nani gelirse gidermiş falan filan öldürecek birgün beni şu felaket senaryolarınız. Alırken sadece bize ve yöneticilere değil Ntvspor'a bile hayatı zindan etmiş bir adamı satmak o kadar basit mi? Tek akıllı siz değilsiniz, başımızdakilerde farkındadır yabancı sınırının ama mutlaka bununda bir çıkar yolu vardır. Vazgeçmeyin bu kadar kolay. Sneijder gibilerini transfer etmeyi gelenek haline getiremedik henüz.
Nani olayı bence tamamen uydurma
sneijderde kalsin,iste onuda iste![]()
Nani olayı bence tamamen uydurma
yannick carrasco
15 versinler başkan hemen verır sneıjderı
siz nasil gslisiniz ya yorumumda ne var benim neden boyle seylere ihtiyac duyuyorsun ahlakli ol biraz lan
holmenı falan almazlar sanmıyorum ama alırsada gzuel olur