Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.759
- 1.667
- 1.328
Cevap: Transfer Nöbeti
kedidir kedi
yok be kardeşim
sa arkadaslar varmı bi tıkırtı
kedidir kedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sa arkadaslar varmı bi tıkırtı
7.2 ballons recupes ne demek acaba
Cenk Tosun nedense Ümit Karanı anımsatıyor bana.
Cenkin muadili Umut. Bu adam Umuttan iyi değil ne diye uğraşırlar anlamıyorum. Madem yerli alacaksın git Umut' u al.
Yahu senin defansteki problemin takım savunmasında var.Sen bunu düzeltmediğin sürece Değil Chedjuyu Ramasu getirsen çözemezsin.Takımö savunmasındaki en büyük aksaklığın nedenide oynadığın sistemve Burak ve Drogba ikilisidir..Yahu biz her nekadar son haftalar seri galibiyetelr alsakta top falan oynamadık.Bırakın şu polyanacılığı.Şu takım 5 senehn üst üste şampiyon olabilir fakat bu anlayışla seneyi şampiyonluğu şikecilere veririz.
Yahu senin defansteki problemin takım savunmasında var.Sen bunu düzeltmediğin sürece Değil Chedjuyu Ramasu getirsen çözemezsin.Takımö savunmasındaki en büyük aksaklığın nedenide oynadığın sistemve Burak ve Drogba ikilisidir..Yahu biz her nekadar son haftalar seri galibiyetelr alsakta top falan oynamadık.Bırakın şu polyanacılığı.Şu takım 5 senehn üst üste şampiyon olabilir fakat bu anlayışla seneyi şampiyonluğu şikecilere veririz.
bizim yönetim neden hala sol bekte somut adimlar atmiyor hic anlamiyorum, belli ki bu carlinhos gelmek istemiyor. 2014 dünya kupasina gidecegini düsünüyor herhalde. orada marcelo, filipe luis, maxwell falan varken onun cagrilma ihtimali %0 bile degil, 2014 sezon sonu beni alin diye kapimizi calmazsa bende bisey bilmiyorum, kaldi ki bizden baska adam gibi taliplisi yok. menajer yalanlari hep rusya oluyor, onlari gecin.
Cenk Tosu´n´u ben haftalar önce tartismaya acmistim. Necati gibi yaslanmis oyuncularla günü kurtaracagima, Cenk gibi 21-22 yasindaki oyunculara yatirim yaparim demistim. Cenk iyi bir futbolcu, biticiligi iyi, fizigi de müsait. Gelisebilir ve önemli bir futbolcu olabilir. Elmander de yollanir ve Drogba Burak Umut Cenk forvet hattiyla yola devam edilir. Tercihim bu yönde. Ama Galatasaray bonservis konusunda hangi Türk kulüple anlasmis ki Cenk´i alsin![]()