Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu senin defansteki problemin takım savunmasında var.Sen bunu düzeltmediğin sürece Değil Chedjuyu Ramasu getirsen çözemezsin.Takımö savunmasındaki en büyük aksaklığın nedenide oynadığın sistemve Burak ve Drogba ikilisidir..Yahu biz her nekadar son haftalar seri galibiyetelr alsakta top falan oynamadık.Bırakın şu polyanacılığı.Şu takım 5 senehn üst üste şampiyon olabilir fakat bu anlayışla seneyi şampiyonluğu şikecilere veririz.

şikeciler de bu anlayış var mı diyorsun yani? Tamam bizde sıkıntı olabilir katılıyorum buna eyvallah ama onlarda yokmuş gibi konuşmanız bana enteresan geliyor

bizim yönetim neden hala sol bekte somut adimlar atmiyor hic anlamiyorum, belli ki bu carlinhos gelmek istemiyor. 2014 dünya kupasina gidecegini düsünüyor herhalde. orada marcelo, filipe luis, maxwell falan varken onun cagrilma ihtimali %0 bile degil, 2014 sezon sonu beni alin diye kapimizi calmazsa bende bisey bilmiyorum, kaldi ki bizden baska adam gibi taliplisi yok. menajer yalanlari hep rusya oluyor, onlari gecin.

arkadaş her sene aynı masal transferlerimiz 15 gün içnde btcek diye bak görün gene ağustosa sarkar akıllamcaz.

antepte ciddi mali kriz var eğer gerçekten cenk ve serdarı istiyorsak 3-4 milyon euro bonservis + sercan a biter en fazla ama bence bu bile fazla

Yahu senin defansteki problemin takım savunmasında var.Sen bunu düzeltmediğin sürece Değil Chedjuyu Ramasu getirsen çözemezsin.Takımö savunmasındaki en büyük aksaklığın nedenide oynadığın sistemve Burak ve Drogba ikilisidir..Yahu biz her nekadar son haftalar seri galibiyetelr alsakta top falan oynamadık.Bırakın şu polyanacılığı.Şu takım 5 senehn üst üste şampiyon olabilir fakat bu anlayışla seneyi şampiyonluğu şikecilere veririz.

abi bizim savunma zaten isim olarak yetersiz, gecen sene ujfalusi'ye güvenip degismeli oynasinlar diye dany getirdiler o adamda mecburluktan sezon boyunca oynadi ama yetersiz iste, riera yokluktan sol bek oynadi bir sürü gol yedik o kanattan, allahtan yönetim senin gibi düsünmüyor.

solbek - carlinhos, tremoulinas

orta saha - melo, kondogbia, joshua guilavogui

yabancilar bunlardan biri olacak baskanin laflarindan anlasilan

kanat manat yok (nani)

belki frei alinirsa kanat olur, erman da var tabi kanat oynayabilir

Ynt: Transfer Nöbeti

bizim yönetim neden hala sol bekte somut adimlar atmiyor hic anlamiyorum, belli ki bu carlinhos gelmek istemiyor. 2014 dünya kupasina gidecegini düsünüyor herhalde. orada marcelo, filipe luis, maxwell falan varken onun cagrilma ihtimali %0 bile degil, 2014 sezon sonu beni alin diye kapimizi calmazsa bende bisey bilmiyorum, kaldi ki bizden baska adam gibi taliplisi yok. menajer yalanlari hep rusya oluyor, onlari gecin.

Biz carliden sıkıldık, umarım hocada sıkılırda bir an önce diğer alternatiflere yöneliriz. Bu adamı beklersek sezona yine beksiz başlarız:o

Cenk Tosu´n´u ben haftalar önce tartismaya acmistim. Necati gibi yaslanmis oyuncularla günü kurtaracagima, Cenk gibi 21-22 yasindaki oyunculara yatirim yaparim demistim. Cenk iyi bir futbolcu, biticiligi iyi, fizigi de müsait. Gelisebilir ve önemli bir futbolcu olabilir. Elmander de yollanir ve Drogba Burak Umut Cenk forvet hattiyla yola devam edilir. Tercihim bu yönde. Ama Galatasaray bonservis konusunda hangi Türk kulüple anlasmis ki Cenk´i alsin :)

4.forvet olarak cenk'e milyonlar verecegime neco reisi geri getiririm daha iyi. bosu bosuna sikeci gaziantep'i zengin etmeye gerek yok. biz talip oluruz 2.5 teklif ederiz, bir telefonla galatasaray 2.5 veriyor diyip fener'e 3.5'a satarlar.

Arda Melo Q7 Carlinhos bunları alıp transferi kapatırım.

Amrabat-Reira-Elmander-Aydın-Çağları yollarım takımdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt