Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.946
- 20.707
- 2.333
Şu göz resmi yüzünden olmuyor transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kim
Chedjou'yu ben de beğenmiyorum ama göndermemiz zor.Burada yabancı sınırı var Balanta gibi genç futbolcular kendini geliştiremez.Öncelik yabancı stoper yerine yabancı forvet transferi olmalı bana göre.
Valla top tutup pas yapabilen,takım oyununun bir parçası olan bir forveti o kadar özledim ki.Onu anlatmak istediM.Mantıksız değil zannımca![]()
Ben stoper hattinin özellikle Türkiye icin sikintili olacagini düsünmüyorum. Abartildigi kadar da stoper problemi yasadigimiza inanmiyorum.
Sonucta 3 yildir ligin en az gol yiyen takimiyiz biz. Gecen sene de öyleydi.
Zaten sen kimi alirsan al simdi stopere, CL´de Real Madrid´den öyle yada böyle gol yersin. Kacisi yok.
Bizim acil bir forvet transfer etmemiz gerekiyor. Ama kaliteli bir forvet transfer etmemiz gerekiyor.
Umutu gözden çıkardıgı kanısına nerden vardın acaba
Gözden çıkarılması bir şey ifade etmez.1.800.000 euroyu kimse vermez Umut'a
Stoper tandemi en az gol yedik diye iyimi olur?
34cimbom34 @34cimbom34 · 9 dk.
Galatasaray Trabzonspor'a Emre Güral'a karşılık Dany'i teklif etti.
Ulan keşke kabul etseler.![]()
Eleme maçlarında oynarlarsa ve Arsenal eleme maçlarında elenmezse oyuncular başka takımda oynayamıyor diye biliyorum ben.
Herzaman daha iyisi olur. Ben ilk tercihten bahsediyorum. Öncelik forvet transferine verilmeli.
Zaten 2 tane stoper aldılar bir de Toure diyorlar Dany ile 4 olur stoper kabul etmezler...
Mesela Zan veya Sabri olabilir bunlar gitsin...
34cimbom34 sallıyor olabilir , Aydın Cingöz 300 bin € teklif edildi Trabzon'un onayı bekleniyor demişti çünkü.