Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou'yu ben de beğenmiyorum ama göndermemiz zor.Burada yabancı sınırı var Balanta gibi genç futbolcular kendini geliştiremez.Öncelik yabancı stoper yerine yabancı forvet transferi olmalı bana göre.

Keşke Ruslar'a göndersek.Daha 3 senelik 2.2 milyon euroluk kapı gibi sözleşmesi var...

Sen niye bir stopere 2.2 milyon euro verirsin ya...

Ben stoper hattinin özellikle Türkiye icin sikintili olacagini düsünmüyorum. Abartildigi kadar da stoper problemi yasadigimiza inanmiyorum.

Sonucta 3 yildir ligin en az gol yiyen takimiyiz biz. Gecen sene de öyleydi.

Zaten sen kimi alirsan al simdi stopere, CL´de Real Madrid´den öyle yada böyle gol yersin. Kacisi yok.

Bizim acil bir forvet transfer etmemiz gerekiyor. Ama kaliteli bir forvet transfer etmemiz gerekiyor.

Ben stoper hattinin özellikle Türkiye icin sikintili olacagini düsünmüyorum. Abartildigi kadar da stoper problemi yasadigimiza inanmiyorum.

Sonucta 3 yildir ligin en az gol yiyen takimiyiz biz. Gecen sene de öyleydi.

Zaten sen kimi alirsan al simdi stopere, CL´de Real Madrid´den öyle yada böyle gol yersin. Kacisi yok.

Bizim acil bir forvet transfer etmemiz gerekiyor. Ama kaliteli bir forvet transfer etmemiz gerekiyor.

Stoper tandemi en az gol yedik diye iyimi olur?

Umutu gözden çıkardıgı kanısına nerden vardın acaba

Kampın en kötü ismi olarak telaffuz ediliyordu evvela , ikincisi Burak ile tarzları çok farklı değil , üçüncüsü Prandelli tahminimce kariyeri boyunca böyle beceriksiz , top kontrolü ve tekniği zayıf bir forvet oyuncusu daha görmemiştir , Emre Güral fırsatı çıkınca gerek scout ekibi ile gerek maç kasetleriyle Emre Güral hakkında bilgi edinmiştir ve uygun bir meblağa olacaksa , kendisinin transferine olumlu baktığını yönetime bildirmiştir bence.

Gözden çıkarılması bir şey ifade etmez.1.800.000 euroyu kimse vermez Umut'a

Valla o zaman A2 takımda bitirsin kariyerini Umut bey yapacak bir şey yok , yahu bu adamlar laftan anlamayacak istenmediği takımda duracak kadar yüzsüz mü kaldı ki kendisi yerli bir oyuncu , diğer işgüzar yabancılar gibi olsa neyse , tabi ki 1.8 Mn € kimse vermez bu beceriksize senelik fakat yapacak bir şey yok hem yaşı hem takımın ihtiyacına göre bakıldığında kapı gösterilmelidir ki ben Tarık Çamdal transferinde kullanılacağını düşünüyorum kendisinin , Şener'i kesin olarak satmayacaklarını bildirmişler 2-3 saat önce Bursalılar , o yüzden ibre tekrar Tarık'a dönecek gibi ve bence son raddede Tarık Çamdal bize kalacak diye düşünüyorum. 3-4 Mn € civarı bir ücret + Umut Bulut ile bu iş halledilecek bence. Umut'a da ilk sezonluk şöyle 250 - 300 K € verilebilir Eskişehir'in yıllık ücretini az bulursa.

Galatasaray Trabzonspor'a Emre Güral'a karşılık Dany'i teklif etti.

Eğer doğruysa süper olur ama kabul edeceklerini sanmam.

Adamlarda stoper çok bunu kabul etmezler. Gerçi hiç stoper olmasa bile danyi almazdım.

Tepetaklak

Ontivero'yu verin Dany'i ne yapsın Trabzon?Ayrıca 34cimboma güvenmiyorum pek.Sallıyor da olabilir.

Bizim Antep'e 2-3 oyuncu vermemiz lazım. Adamların kadro berbat. Maliyetlerini karşılayabilecekleri oyuncuları verelim hemen kabul ederler.

Herzaman daha iyisi olur. Ben ilk tercihten bahsediyorum. Öncelik forvet transferine verilmeli.

Daha iyisi dediğine göre iyi bulmuşun demeki.

Af edersin ama Galatasaray tarihinin en kötü savunma tandemlerinden birilerini izledim.

Özelikle dany ile olan stoper tandemleri tam rezaleti.

Az gol yemişiz yorumları, futbol takımını blok halinde işleyen bir takım oyun olarak gören birisi olarak, talihsiz buluyorum.

Bu takımın forvet sorunu hiç bir şey bu sorun ile kıyasladığımda. Forvet için aslında tam tersine yorum yapıla bilirdi.

Herzaman daha iyisi olur konusu forvet için geçerli, bence.

Forvet hatımız türkiye standardın üstünde üstelik bence. Burda sadece burakı saymıyorum ilk 11 oyuncu kitlesinden.

Kanatlar, sneijderi, selçuk ve meloyuda az çok ekleye biliriz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Svb-vARDHs8[/media]​

Bu çocuk gelirse , forvet oynadığı zaman Sneijder'e , Olcan'a , Bruma'ya vs. çok daha fazla gol attırır.

Kanat oynadığı zamanda özellikle Burak ile baya iyi anlaşacaklarını düşünüyorum o defans arkasına attığı uzun toplardan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt