Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Geçen sene malaga maçı için takımın izmirde kamp yaptığı otele sızmış bir çok oyuncuyla sohbet edip foto çektirme imkanı bulmuştum. O günkü gozlemlerime dayanarak burak yilmazin takımın en alçak gönüllü oyuncularından biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

2. Evet belki pas oyunu için uygun bir forvet değil ama defansını biraz ileri çıkartan takımlar için tam bir kabus burak. Ortalamanın üzerinde de bir yeteneği var. Bu nedenle üzerine gereksiz baskı yaratmak yerine onun yeteneklerine uygun bir sistemle oynamak gerekir.

3. Ben prandellinin buragin top kontrol defosunu minimize etmek için brüksel maçında özellikle Sneijder girdikten sonra olcan ve Sneijderi buragin arkasında oynatarak 4 3 2 1 şeklinde bir formasyona döndüğünü gördüm. Önümüzdeki dönemde bu bir çözüm olabilir.

4. Yabancı bir forvet transferinden sonra selcuk, melo, sneijder üçlüsünün önüne bir tarafta olcan diğer tarafta burak ve y.forvetle birlikte 4 3 3 de oynayabiliriz.

5. Buragin kenarda etkisiz olacagini soylebilirsiniz ancak 4 3 3 ün sağ forveti olmakla 4 2 3 1 in sağ önünde oynamak farklidir.

6. Dolayisiyla burak kadromuzdaki en değerli oyunculardan biri ve dikine koşuları ile her rakip icin çok büyük bir tehlike. Çoğumuzun beğendiği cenk, pektemek vb. yerli forvetler arasında da kendisini kanıtlamış bir golcü. Tek yapmamız gereken ondan yapabileceklerini istemek ve formasyonumuzu buna uydurmak.

7. Son söz: taraftar olarak son derece doyumsuz ve kıymet bilmez bir yapidayiz. Severken de yererken de ayarsızız.

Balanta, Serdar Aziz, Soldado, Mevlüt transferleri gerçekleşsin bir an önce.

Balanta = 6 milyon euro

Soldado = Kiralık (1 milyon euro)

Serdar = Umut + Dany + Amrabat (kiralık)

Mevlüt = Chedjou

ya birde bunların üstüne almeida denen yeteneksiz gelirse biteriz herif sadece boyu sayesinde gol atıyor karşı karşıyalarda umutla burakı aratmaz :D

Rahatlık batıyor bize. Ne güzel 2-3 sorunlu bölgen var. Bu bölgeleri herkes biliyordu geçen sezondan beri herkes.

Sen hala eksik bölgelerini kapatamiyorsan tüh senin kalıbına derler adama.

Çilek süperstar falan isteyen yok. Adam gibi forvet alsınlar yeter.

I am the one who knocks!

Arkadaşlar Burak'ı beğenmemenizi ve yetersiz bulmanızı anlıyorum ama diğer yerli forvetler ile mukayese etmek biraz saçma oluyor. Burak şu an aktif yerli forvetlerin hepsinden çok daha üstün bir oyuncu. Yabancı forvet istemeniz makul karşılannabilir ama kendi takımlarında bile doğru düzgün oynamayan ne idüğü belirsiz yerli futbolcular ile kıyaslamayın Burak'ı, abartmaya gerek yok.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qaUxBzJ-UQ0[/media]

Bi yabancı oyuncuların tavrına bak bir de Burak'ın tavırlarına.Bir de takım elbiseli adam gelmis asagıya gel asagıya diyor.Rezil herifler.

Taraftar haksız bile olsa davranış şekilleri çok yanlış.Burak Yılmaz profesyonel bir futbolcuysa kulaklarını kapıyacak.Takım elbiseli çakalın önde gideni.

Buraktan sonra adami tartaklamaya calisan sahte kabadayilar kim? Kulup ile ilisikleri var mi? Varsa hala bu ilisik kesilmedi mi?

Bu arada Amrabat, Chedjou ve Melo nun davranislari ile Burak denen arkadasin hareketleri arasindaki fark videoda acik. Yaziklar olsun boyle Galatasaray futbolcusuna.

O herifi tribünden atmayan taraftarin da, Burak üzerinden bu herifi savunanin da ...

Tapa

Bu arada Amrabat, Chedjou ve Melo nun davranislari ile Burak denen arkadasin hareketleri arasindaki fark videoda acik. Yaziklar olsun boyle Galatasaray futbolcusuna.

ben burda sana ana avrat sövsem mesela sen bana ceza vermicekmisin tabiki vericeksin . burakta buna tepki verebilir ön yargılı olmayalım artık. bu adam ilk kez tepki görmüyor . demekki bu sefer gereğinden fazla şeyler söylendi ve burak öyle tepki verdi. burda burak düşmanlıgı yapıcagınıza ortaya bir çözüm bulsanız daha mantıklı olur . melo arkadasının en ufak bir tepkisinde ağzını burnunu kırmıstı mesela böyle şeyler olabilir bu adamlarda insan robot değil .

ya tamam adam sana küfür ediyor tepki ver de içeri gel ne demektir

herif pisliğin teki olup arkasındaki taraftar grubundan da gazı alarak böyle bir terbiyesizlik yapmış olsa bile "içeri gel kapışalım" kafası neyin nesidir

biraz akılcı laflar kullanıp ağzı bozuk olan bu herifi göt etmek varken liseli hareketleri yapmanın lüzumu nedir

Çeptalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qaUxBzJ-UQ0[/media]

Bi yabancı oyuncuların tavrına bak bir de Burak'ın tavırlarına.Bir de takım elbiseli adam gelmis asagıya gel asagıya diyor.Rezil herifler.

Dinleyemiyorum özetle ne diyor orada taraftar falan ne dedi söyleye bilirmisin?

Bu Burak tarzi adamlar usul erkan bilen adamlar degil, bunlar mahalle kabadayilari iste.

Ayrica yukarida verilen ornek bence alakasiz ornek.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vN2bmKtDc4o[/media]

çok fena ya, yok böle bişi :DD

Bu hareket Melo'ya Muslera'ya veya takımda el üstünde tutulan adamlardan birine yapılsa tepki nasıl olurdu acaba çok merak ediyorum. Muz sallayan taraftarı savunmaktan bi farkı yok bu işi Burak'ın üstüne yıkmanın.

Tapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt