Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Chedjou ile devam edip(hani alırsak da stoper 3. seçenek olmalı) önceliğimiz kanat forvet ve santrafor oalrak belirlemeliyiz.

Başkan bek filan demiş bence gereksiz şu an. Sabri'yi affetsinler işte fazla uğraşmadan.

1. Santrafor

2. Kanat forvet

3. Stoper(bek özellikli olabilir)

Alıp kapatmalıyız. Şu savunma takıntısından vazgeçsinler artık lütfen. Mevlüt, Campbell(Kiralık) alalım da Balanta olsa da olur olmasa da.

Diğer başlıkta da yazdım. 11'de Olcan-Sneijder-Campbell-Burak var ise mesela kenarda Mevlüt ve Bruma gibi hamlelerimiz olmalı bu lig için.

ne iyi parası ya 50000 tane satsan erayın parasını anca çıkarıyo :D

Hani yardım edemedim diye ıkınıyoruz ya ondan dedim aslında cok büyük fırsat.

Bence en az 2 milyon adet kart satısı olması gerekir diye düşünüyorum.

25 lira kimseyi fakir bırakmaz. Dediğim gibi 17si bize kalıyorsa muazzam para.Yönetim herseyde olduğu gibi bu işi de savsakladı. Üzerine düşmesi gerekirdi.

Yine stoper alıcaz sanırım, sonra takım savunmamız kötü olduğu için devre arasında başka bir stoper daha alırız.Bu döngü böyle devam eder.

Yine stoper alıcaz sanırım, sonra takım savunmamız kötü olduğu için devre arasında başka bir stoper daha alırız.Bu döngü böyle devam eder.

Problem işte... Danny kötü dedik gidip Chedjou alındı şimdi bu da sıkıntı Balanta deniliyor... Çok kısır bir döngüdeyiz asıl ihtiyacları göremiyoruz böylece.

25 lira kimseyi fakir bırakmaz. Dediğim gibi 17si bize kalıyorsa muazzam para.Yönetim herseyde olduğu gibi bu işi de savsakladı. Üzerine düşmesi gerekirdi.

o nasıl olcak ben tam bilmiyorum. passolig dediğimiz şey maça girmek için kullanılan bir kart kombine gibi bişey benim bildiğim.

stadın kapasiteside belli en fazla 50000 tane satabiliriz onu demek istedim

Üç oyuncuya ayrılan bütçe sadece kaliteli bir forvete verilse yeter.Lig için eldeki stoperler yeter.Sağ bek olayı Sabri'nin dönüşü ya da Eboue'yle sezon sonuna kadar devamıyla geçiştirilebilir.Üç tane vasat oyuncudansa bir tane kaliteli oyuncu şu aşamada daha iyidir.

2 milyon kart nasıl satılsın renktaş. Bütün memlkette sadece bir defa dahi maça gitme ihtimali olan (herhangi bir sebepten, mesafe, maddiyat vs.) insan sayısı toplasan 200-250 bini geçmez. Mesela ben tribünde maç seyretmekten zerre keyif almam. Üstelik Ankara'dayım. Neden kart alayım. Yani hem kartı üreten hemde Galatasaray benden daha zengindir yani:)

Onun yerine kullabileceğim atkı alırım ki zaten alıyorum daha iyi olur.

Butun paramizi forvet-i hayvan'a yatiralim. Gerekirse u14'ün solbekini oynatalim.

10 gün kaldı iyi uyudu yönetim.2 tane önemli oyuncu almazsak işimiz zor.

o nasıl olcak ben tam bilmiyorum. passolig dediğimiz şey maça girmek için kullanılan bir kart kombine gibi bişey benim bildiğim.

stadın kapasiteside belli en fazla 50000 tane satabiliriz onu demek istedim

yok yav stadın kapasitesiyle alakası yok banka kartı şeklinde zaten. İstediğin kadar sat. Bir nevi avantaj kart diyelim.

2 milyon kart nasıl satılsın renktaş. Bütün memlkette sadece bir defa dahi maça gitme ihtimali olan (herhangi bir sebepten, mesafe, maddiyat vs.) insan sayısı toplasan 200-250 bini geçmez. Mesela ben tribünde maç seyretmekten zerre keyif almam. Üstelik Ankara'dayım. Neden kart alayım. Yani hem kartı üreten hemde Galatasaray benden daha zengindir yani:)

Onun yerine kullabileceğim atkı alırım ki zaten alıyorum daha iyi olur.

Ömer transfer olmadığında geleneksel kulüp hesap acsın para yatıralım muhabbeti dönüyor ona istinaden söyledim bunu.

Ekstra olarak bakış açımız yanlış bu karta bence

Ne biletlere nede renklere BİZİM AŞKIMIZ TRANSFEREEE

Not: İroni içerir .

Muslera (1) *****

Veysel ***

Semih ***

Ömer Toprak ****

Telles(2) ***

Melo(3) *****

Selcuk ****

Olcan ****

Sneijder(4) *****

Arda *****

Balotelli (5) *****

Yönetim biraz baba yönetim olaydi, bu 3 baba transfer yapardi Toprak Turan ve Balotelli! Yönetim cok sacmaladi, cok bosa paralar gitti, beceremedi malesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt