Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne iyi parası ya 50000 tane satsan erayın parasını anca çıkarıyo![]()
Yine stoper alıcaz sanırım, sonra takım savunmamız kötü olduğu için devre arasında başka bir stoper daha alırız.Bu döngü böyle devam eder.
Hani yardım edemedim diye ıkınıyoruz ya ondan dedim aslında cok büyük fırsat.
Bence en az 2 milyon adet kart satısı olması gerekir diye düşünüyorum.
25 lira kimseyi fakir bırakmaz. Dediğim gibi 17si bize kalıyorsa muazzam para.Yönetim herseyde olduğu gibi bu işi de savsakladı. Üzerine düşmesi gerekirdi.
Hani yardım edemedim diye ıkınıyoruz ya ondan dedim aslında cok büyük fırsat.
Bence en az 2 milyon adet kart satısı olması gerekir diye düşünüyorum.
25 lira kimseyi fakir bırakmaz. Dediğim gibi 17si bize kalıyorsa muazzam para.Yönetim herseyde olduğu gibi bu işi de savsakladı. Üzerine düşmesi gerekirdi.
o nasıl olcak ben tam bilmiyorum. passolig dediğimiz şey maça girmek için kullanılan bir kart kombine gibi bişey benim bildiğim.
stadın kapasiteside belli en fazla 50000 tane satabiliriz onu demek istedim
2 milyon kart nasıl satılsın renktaş. Bütün memlkette sadece bir defa dahi maça gitme ihtimali olan (herhangi bir sebepten, mesafe, maddiyat vs.) insan sayısı toplasan 200-250 bini geçmez. Mesela ben tribünde maç seyretmekten zerre keyif almam. Üstelik Ankara'dayım. Neden kart alayım. Yani hem kartı üreten hemde Galatasaray benden daha zengindir yani
Onun yerine kullabileceğim atkı alırım ki zaten alıyorum daha iyi olur.
yok yav stadın kapasitesiyle alakası yok banka kartı şeklinde zaten. İstediğin kadar sat. Bir nevi avantaj kart diyelim.