Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ortasaha avrupa ligi maçında oynayasaydı turu rahat geçmişlerdi türk takımları adam olmaz

Kaleci-Ozan(Şener)-Serdar(İbrahim)-Civelli(Ethem)-Aziz-Traore(Şamil)-Holmen(Yasin)-Belluschi(Bekir) -Josue(Volkan)-Ferhat(Ozan İpek)-Fernandao(Enes Ünal)

İyi bir 11. Yedekler de fena sayılmaz. İyi de hocaları var. Bakalım ne yapacaklar. İlk maçımızda bizden daha hazır olacaklar.

Sercan Sararer'i de istiyorlarmış diye duydum.

@Cenk Yelkenci daha iyi bilir.

Birçok kişi 2-3 maçlık görüntüye bakarak bizi şampiyonluk adaylarından en kötü takım ilan etmişler.Ligin halen en iyi kadrosu bizde.Bizim eksiklerimiz var sağ bek stoper forvet eğer buna uygun gerçek anlamda kaliteli isimler gelirse herkes farkı görecek.1 tane transferin ligin kaderini değiştireceğine inanan arkadaşlar var önemli olan iyi kadro kurup takımda eksikleri gidermek.Herkesin övdüğü Bjk de dün Oğuzhan ve Demba ba dışında bizde oynuyabilecek bir adam yok.

devre arası harca paraları boşu başuna sonra para yok diye ağla kim verecek devre arası giden milyonların hesabını kim verecek Burak gibi yeteneksize yapılan zammın hesabını kim verecek? ayrıca işimize yarayacak hiçbir adam yok devre arası alınanlardan Telles demeyin beğenmediğimiz Motta bile Tellesden iyi adam

devre arası harca paraları boşu başuna sonra para yok diye ağla kim verecek devre arası giden milyonların hesabını kim verecek Burak gibi yeteneksize yapılan zammın hesabını kim verecek? ayrıca işimize yarayacak hiçbir adam yok devre arası alınanlardan Telles demeyin beğenmediğimiz Motta bile Tellesden iyi adam

Beğenmediğimiz Motta 26 yaşında Telles 21 yaşında.21 yaşındaki Telles Brezilya milli takımının aday futbolcularından biri gösteriliyor.Gelecek vaadeden oyuncularla olmuş oyuncuları karıştırmamak lazım.Motta fiziken daha güçlü olduğu için bu yorumlar yapılıyor.

Bari kadro dışı kalan oyuncuların maliyetinden kurtulabilsek.

Telles için çok fazla ön yargi var. Bence gayet iyi bir sol açik oyuncusu. Bruma'dan fazla katki saglar oyuna.

Beğenmediğimiz Motta 26 yaşında Telles 21 yaşında.21 yaşındaki Telles Brezilya milli takımının aday futbolcularından biri gösteriliyor.Gelecek vaadeden oyuncularla olmuş oyuncuları karıştırmamak lazım.Motta fiziken daha güçlü olduğu için bu yorumlar yapılıyor.

ne olmuş gelecek vaad ediyorsa veya Brezilya için aday gösteriliyorsa ne gibi faydası var geldi geleli ha pardon var her maç yol geçen hanı oluyor sol tarafımız

ünal aysal çok yanlış bi yönetim kurdu. çok ağır ve etkisiz işleyen bi yönetimimiz var maalesef.

ne olmuş gelecek vaad ediyorsa veya Brezilya için aday gösteriliyorsa ne gibi faydası var geldi geleli ha pardon var her maç yol geçen hanı oluyor sol tarafımız

Sana göre öyle.Her maç gol yediriymuş takımla hazırlık kampına katılmadan bize geldi.Brezilya ligi biter bitmez tatil yapmadan bize geldi.Bu sene lig başlamadı adamı yerden yere vuruyosunuz.Geçen sene sol kanatta bir tane adam yoktu tek başına orda mücadele etti.Her maç gol yediriyo diyorsunuz sonuna kadar katılmıyorum.

Mame Diouf,Alex,Menez,Gomis daha sayayım mı ?

Yönetim bu isimleri nasıl görmez anlamıyorum.Türk futbolunun içindeki isimlerin %90'ı amatörce ve keyfi için iş yapıyor . !

Yukardaki isimler bizim yönetime ders olsun .

Suan icin taraftarda uyutulmus vaziyette. Almeida gelse allaaaaaaahhhh diyecekler mevcut.

Fener macından sonra muhtemelen karısır nobet.

Yeniliriz diyorsun bu kadar yani takıma güveniniz şimdiden mağlubiyeti kabullenen taraftar varken işimiz transferle çözülmez yazık çok yazık bende diyorum ki eze.eze yeneceğiz

Yeniliriz diyorsun bu kadar yani takıma güveniniz şimdiden mağlubiyeti kabullenen taraftar varken işimiz transferle çözülmez yazık çok yazık bende diyorum ki eze.eze yeneceğiz

Eze eze skor olarak olmasada oyun olarak bende aynı sizin gibi düşünüyorum.Şampiyonluğun sadece transfere bağlı olduğunu düşünen bir topluluğa sahibiz.Farzedelim ki Fb ye yenildik benim için takım hakkındaki düşüncem değişmez eksik bölgelerimiz var ama doldurduğumuz zaman ligin en iyi takımı olacağımızdan eminim.Fener maçı sadece kupa ve prestij anlamında çok önemli bizim için.

Eze eze skor olarak olmasada oyun olarak bende aynı sizin gibi düşünüyorum.Şampiyonluğun sadece transfere bağlı olduğunu düşünen bir topluluğa sahibiz.Farzedelim ki Fb ye yenildik benim için takım hakkındaki düşüncem değişmez eksik bölgelerimiz var ama doldurduğumuz zaman ligin en iyi takımı olacağımızdan eminim.Fener maçı sadece kupa ve prestij anlamında çok önemli bizim için.

Ben de zaten skordan bahsetmemiştim.kaldı ki yenilsek bile niye karışalım hem de ligin başında,ama biz yenersek onlar karışır ismail.kartal a bakışları zaten şüpheli

Ben de zaten skordan bahsetmemiştim.kaldı ki yenilsek bile niye karışalım hem de ligin başında,ama biz yenersek onlar karışır ismail.karyala bakışları zaten şüpheli

Yenilirsek biz karışmayız ancak forumda daha resmi maç yapmamış bir takımın şampiyon olamıyacağına inanan bir taraftar grubu var.Bizim eksiklerimiz var zaten bunu söylüyoruz yönetimide transferi geç yaptığı için eleştiriyoruz buda doğru ancak bunlar daha önceki senelerde yaşamadığımız durumlar değil.Biz yenersek lige özgüvenle gireriz ve rakip karışır.Kaldıki rakibin yaş ortalaması 30 üzerinde.Geçen sene şampiyon olamadıysak bunun nedeni bizim yanlış kadro yapılanmamız yaşlı kadro kurup 3 kulvarda yola çıkmamız bunun yanında fb nin tek kulvarda olup bizim 2 senelik şampiyonluğumuzun ardından hakemler üstünde baskı kurması.Ersun da kondisyonu basıp lige başladı.Kaldı ki fb iyi çalışmadı bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt