- 26 Aralık 2008
- 3.955
- 0
- 1.306
Arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum da, takım uzatmalarda dahi iyi koştu. Takımın kondisyonu yüksek. İyi bir forvet transferi ile birlikte, bu takım son dakikaya kadar gole yakın olur bu sezon.
Sabahtan beri yorumları okuyorum ve şaşırıyorum.
Evet dün takım çok kötüydü, takımda neredeyse tüm oyuncular 2 metreye pas atamayacak durumdaydı. Ama uzatmalarda FB kondisyon biterken bizim takım aynen devam etti.
Benim şahsi fikrim : Takıma Prandelli geldiğinden beri yükleme yaptığı için takım çok yorgun. Bu yüklemeler nedeniyle 2 metreye pas atamayacak durumdayız. Dikkat edin neredeyse 1 - 2 hafta öncesine kadar sürekli günde 2 idman ve sürekli yükleme idmanı yapıldı. Yeni yeni taktik antramanlar yapılıyor.
Şİmdi bizim en büyük sorunumuz yönetim. Transferleri bu kadar geciktirmeleri akıl karı iş değil. Takımda Forvet olmadığı bu kadar belliyken transfer yapılmayışı akılsızlıktır. Forvette kimin olduğu önemli değil, yani ismi ne olursa olsun büyük takımlar bir sezona SADECE 2 FORVET İLE BAŞLAYAMAZ..
Mükemmel forvetleriniz bile olsa sakatlanmayacaklarının garantisi yok.
kaldı ki bizim forvetimiz Burak. Ve biz burak ile tek forvetli oyun oynamayı düşünüyoruz. OYNAYAMAYIZ. Tek forvet demek aldığın topu tutup orta sahanın rakip kaleye yaklaşmasını sağlamak demek, orta sahadan gelenlere duvar olabilmek demek. Yani elinde burak varsa tek forvet oynayamazsın.
Neyse yaaa yazsak sabaha kadar yazarız, özeti şu
BU TAKIM LİG İÇİN YETERSİZ AMA DÜN AKŞAM Kİ OYUNDA BU TAKIMIN GERÇEK PERFORMANSI DEĞİL.