Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum da, takım uzatmalarda dahi iyi koştu. Takımın kondisyonu yüksek. İyi bir forvet transferi ile birlikte, bu takım son dakikaya kadar gole yakın olur bu sezon.

Sabahtan beri yorumları okuyorum ve şaşırıyorum.

Evet dün takım çok kötüydü, takımda neredeyse tüm oyuncular 2 metreye pas atamayacak durumdaydı. Ama uzatmalarda FB kondisyon biterken bizim takım aynen devam etti.

Benim şahsi fikrim : Takıma Prandelli geldiğinden beri yükleme yaptığı için takım çok yorgun. Bu yüklemeler nedeniyle 2 metreye pas atamayacak durumdayız. Dikkat edin neredeyse 1 - 2 hafta öncesine kadar sürekli günde 2 idman ve sürekli yükleme idmanı yapıldı. Yeni yeni taktik antramanlar yapılıyor.

Şİmdi bizim en büyük sorunumuz yönetim. Transferleri bu kadar geciktirmeleri akıl karı iş değil. Takımda Forvet olmadığı bu kadar belliyken transfer yapılmayışı akılsızlıktır. Forvette kimin olduğu önemli değil, yani ismi ne olursa olsun büyük takımlar bir sezona SADECE 2 FORVET İLE BAŞLAYAMAZ..

Mükemmel forvetleriniz bile olsa sakatlanmayacaklarının garantisi yok.

kaldı ki bizim forvetimiz Burak. Ve biz burak ile tek forvetli oyun oynamayı düşünüyoruz. OYNAYAMAYIZ. Tek forvet demek aldığın topu tutup orta sahanın rakip kaleye yaklaşmasını sağlamak demek, orta sahadan gelenlere duvar olabilmek demek. Yani elinde burak varsa tek forvet oynayamazsın.

Neyse yaaa yazsak sabaha kadar yazarız, özeti şu

BU TAKIM LİG İÇİN YETERSİZ AMA DÜN AKŞAM Kİ OYUNDA BU TAKIMIN GERÇEK PERFORMANSI DEĞİL.

Ben Burak-Selçuk ikilisi ile sözleşme uzatma sebebinin Mancini raporu ile olduğunu düşünüyordum,vazgeçtim bundan...

Başkan işgüzarlık yaptı,kendi kendine iş yaptı.Sanane sen ne karışıyorsun bu işlere ?

Keşke Mancini kalsaydı da Halilhodzic'in Trabzon'da yaptığı revizyonu bize yapsaydı...

Prandelli'nin işi bu enkaz ile çok zor...Forvet transferi olmasa biteriz,orta sahada oynayacak adam var ama forvette bir kara delik var...

Bence yabancı sınırlaması varken ikisini kaybetmeyi göze alamadı da neden 3 değil neden bu kadar zam?

5 gün içerisinde forvet almazsa yönetim yazıklar olsun.

Almeida'ya razıyım bu saatten sonra.

biz malesef hiçbir rakibi baskı altına alamayız. bunun en önemli sebebi orta saha. melo ve selçuk bitik durumda. melo oyundan düşünce zaten iyice savunmaya çekilip stoper gibi oynuyor. selçuk desen m.sarptan farkı kalmadı gözümde. hemde bu adam 5 sene de 15 milyon euroyu götürecek gelde yanma. biz bu orta saha ile POLAT dönemini tekrar yaşarız. ama yönetim bunu göremedi geçen sene işaretleri verilmişti oysaki. hala 4 sene önceki selçuk-melo var sanıyoruz.

yapılacak iş orta sahaya ve forvete 2 adam almak. eğer G.inler iyi durumdaysa o olabilir yoksa Mbia bile bizde iş yapar.

En doğru tespitler bunlar...

İşin ilginci Melo-Selçuk gibi 2 bitik adamla 4-2-3-1 oynamaya çalışıyoruz.

Benim tercihim takım mutlaka 4-3-3 e dönmeli en yakın zamanda.

Melo derinde çok çok iyi oynuyor,hem stoperlere destek olur hem de takımın ileri çıkma sorununu çözer.Melo'nun yanına da 2 tane tempolu orta saha koymalıyız...

Furkan-Umut Gündoğan ikilisi ile takım ileri müthiş çıkar,2 oyuncu da topu aldığı an ileri gitmek isteyen oyuncular.Furkan zaten çok tempolu adam,savuna işini de takım savunması ile hallederiz...

İleri Üçlü de Sneijder-Yabancı forvet-Olcan olmalı.

Durumumuz kötü değil ama Burak-Selçuk oynamaya devam ederse kötü...

Bu arada İnler gelmez,Bayern istedi vemedi Napoli...

prandellıye de yazık gelecek transferle daha guclu olacaz fılan demıs...bısey de dıyemıyor yonetıme sesını de cıkartamıyor...umarım boyle bi adama sonuna kadar destek oluruz pek sanmıyorum ama.

Dunku macta buraga sallayan art niyetli ve onyargilidir sow ve emenikeden kotu oynamadi hatta adam gotunu yirtti topu aldigi yer kaleye 40 metre oradan 4 5 kisiyi calimlayip tek basina gol atacak adam alabiliyorduk da almadik mi ?

Dun iyiki emenikenin sowun yaptiklarini yapmadi gidip kafasini keserdiniz burakci falan degilim ama sorun burak degil evet sadece burak yetersiz forvet lazim 2 forvetimiz var ama ne oynadik arkadasim

Adam ayagina topu alinca pas atacak arkadasini bulamadi ilerde yaziktir gunahtir elinizi vicdaniniza koyun

prandellıye de yazık gelecek transferle daha guclu olacaz fılan demıs...bısey de dıyemıyor yonetıme sesını de cıkartamıyor...umarım boyle bi adama sonuna kadar destek oluruz pek sanmıyorum ama.

Yabancı forvet ve 4-3-3 e geçersek baya baya iyi takım oluruz bence,ama orta saha çok sorunlu.Selçuk derhal yedeğe çekilmeli derhal...

Kondüsyonumuz baya iyi gözüktü,ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacaktır.Bir de taktiği değiştirsek her şey güzel olur,Prandelli bunu yapabilecek çapta bir adam...

Mus

Veysl semih gökhan hakan/tarık

Melo UmutG

Olcan Sneijder Bruma

Yabancı Forvet

Akar gideriz ligte rahat

Şl dede Şeşu oynar

At üstükadarı geçti gibi transfer konusunda.

Kaç gün kaldı şurda yahu.

1 değil, en az 2 tane nokta transfer yapılmalı.

Nerden bulacaksın bunları ucuz ?

Geldiklerinde alışma süresi var.

Lige bakıyorsun. Geçen senelerine göre çok daha güçlü.

Sadece bu diğer 3 büyükler değil.

Kasımpaşa, konya, karabük gibi takımlar hiçde fena değiler.

Sen ise resmen sıfırdan başlıyorsun. Ortada takım yok resmen arkadaş.

Takım takım ne zaman olacak? Soru işareti. Milan, interler yılardır olamıyor mesela.

Mbia ve Welbeck gelirse takım biraz toparlar.Avrupa maçlarında iyi takımlara karşı melo-mbia-sneijder orta 3'lü olurlar.diri bir takım oluruz.Stoper yerine böyle bir hamle yapılsa çok daha akıllıca olur. Welbeck bence kiralık olarak gelebilir.Qpr vb.ye kiralık gitmektense bize gelmeyi ister heralde.

Dunku macta buraga sallayan art niyetli ve onyargilidir sow ve emenikeden kotu oynamadi hatta adam gotunu yirtti topu aldigi yer kaleye 40 metre oradan 4 5 kisiyi calimlayip tek basina gol atacak adam alabiliyorduk da almadik mi ?

Dun iyiki emenikenin sowun yaptiklarini yapmadi gidip kafasini keserdiniz burakci falan degilim ama sorun burak degil evet sadece burak yetersiz forvet lazim 2 forvetimiz var ama ne oynadik arkadasim

Adam ayagina topu alinca pas atacak arkadasini bulamadi ilerde yaziktir gunahtir elinizi vicdaniniza koyun

Sabah sabah bonzai mi çektin?

5 gün içerisinde forvet almazsa yönetim yazıklar olsun.

Almeida'ya razıyım bu saatten sonra.

Zaten Almeida tepki çekmesin diye razı olmamızı bekliyorlar ( Yani son gün )

Mesele

1 ay önce Almeida imzalasa taraftar tepkisi nasıl olurdu

Bugün Almeida transfer edilirse taraftar ne der... İŞTE BÜTÜN MESELE BU.

12 Ağustos

2446 ve 2451 postlar

Almeida yı izleyecez sanırım bu sene

19 Ağustos Transfer Nöbeti | Sayfa 444 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

8877 post

Forvet Almeida Yazın Bir Kenara

Son gün açıklanacak.

5 yabancının 4 ünü savunmacıyla harcamak bi tez konusu. Bu takımın en çok beyin gerektiren mevkilerini, bu husustan bir nebze olsun nasibini almamış Türk futbolculara emanet etmek de ayrı bir tez konusu.

Anlamak guc 2 transferle sampiyon olup iyi futbol oynuyoruz buradaki cogunluga gore

Simdi dunku takima doria ve huntelaari koyuyorum ustelik 6 yabanci daha mi iyi oynuyoruz kupayi alirdik yani oyle mi ? Tek sorun 2 transferse o is kolay sampiyonuz clde de geleni tokatlariz

Yasasin transfer taraftarligi baskan agzimiza bal cal susalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt