Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi iki seçenek var 1- Selçuk yerine iki yönlü bi orta saha almalıyız. Yada 2 - Drogba gibi bir Pivot santrfor almalıyız. Yarı sahada anca bu şekilde top kalır. Yoksa dünkü gibi anadolu takımı edalarinda oynarız.

İkisini de yapmalıyız,takım o zaman toparlanır...

Dün Erman Toroğlu çok doğru bir yorum yaptı " Galatasaray maçın başından beri 10 kişi oynuyor" dedi , ama eksiği var maçları 9 kişi ile oynamaya çalışıyoruz...

O zaten tam komedi, madem satmak istiyorsun neden 10 kat maaş zam yapıyorsun? Şimdi nasıl yollayacksın adamı? Kim verir o yetenek fakirine o parayı?

Benim merak ettiğim , kim istedi sözleşmesinin uzatılmasını? Taffarel'mi gelecek gördü bu adamda

Forumda 100 kişiye sorsan 1 kişi Eray da ışık görür. Oda olsa olsa yönetimden birileri burayı takip etmek için üye felan olmuştur.

Beyler ünal aysala son kez güveniyorum ve bugünkü ve dünkü rezilliğin üzerine bomba etkisi yaratacak bir adam getireceğine inanıyorum

Ne alakası var şu takımın nesini izleyim her maç sonu hayal kırıklığına uğrayıp harcadigim zamana mi yanayim ve akillanmamislar balanta diyorlar 6 milyon Euro'ya alsınlar nereye monte etmek istiyorlarsa oraya koysunlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Farkeder mi la eleştir bilmem ne yap et ama izlemem desteklemem nedemek :sKişilere göre sanki takiım tutuyoz

Dzeko, Mandzukic, Negredo, Jovetic, Doumbia

tmm

Prandellının planlaması defansdan top cıkarmak uzerıne muhtemelen solda tarık balanta semıh veysel selcuk melo sol acık campel sag acık olcan forvet burak gıbı yedekte chedjou bruma telles sanırım buyuzden balanta tarık ve ccampell uzerınde duruyo

İkisini de yapmalıyız,takım o zaman toparlanır...

Dün Erman Toroğlu çok doğru bir yorum yaptı " Galatasaray maçın başından beri 10 kişi oynuyor" dedi , ama eksiği var maçları 9 kişi ile oynamaya çalışıyoruz...

Biri mutlak ikisi olursa takım rahatlar. Birde Forvete destek olsunlar diye bizim tüm kanatlar içe Kat ediyor haliyle hep duvara tosluyor. Fb de tam tersine kanatları çizgide oynatiyor. Hoca buna bi uyarı getirmedi 120 dk şaşırdım çok.

Olmuyor abi olmuyor görmüyor musunuz ?

Bu sınırlamaya paraya kıyıp uyacaksın yada rezil , kepaze olacaksın.

Bu sınırlamada Avrupa'da başarıyı kim takar hatta , sınırlama isteyen zihniyette , Avrupa'da başarı isteyecek kadar vizyon var mı sizce ?

STSL denilen rezalet lige göre kadro planlaması ve transfer yapıp , Avrupa'yı tamamen şansa , iyi kuraya bırakmamız isteniyor resmen bizden.

Hala hafta sonu Selçuk’lu kadrolar kuruluyor. J Abartmıyorum eğer Selçuk hafta sonu 11 başlarsa Prandelli ve kendinize birer bilet alıp çok sevdiğiniz Yunanistan’a tatile gidin. Alt yapıdaki gençler veya yedekler demeyecekmi adam sürünüyor hala 11 de , biz ne zaman oynayacağız diye…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt