Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Takımın her yerinden patlak vermesi herkesin canını sıkmış belli ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi iki seçenek var 1- Selçuk yerine iki yönlü bi orta saha almalıyız. Yada 2 - Drogba gibi bir Pivot santrfor almalıyız. Yarı sahada anca bu şekilde top kalır. Yoksa dünkü gibi anadolu takımı edalarinda oynarız.
O zaten tam komedi, madem satmak istiyorsun neden 10 kat maaş zam yapıyorsun? Şimdi nasıl yollayacksın adamı? Kim verir o yetenek fakirine o parayı?
Benim merak ettiğim , kim istedi sözleşmesinin uzatılmasını? Taffarel'mi gelecek gördü bu adamda
Ne alakası var şu takımın nesini izleyim her maç sonu hayal kırıklığına uğrayıp harcadigim zamana mi yanayim ve akillanmamislar balanta diyorlar 6 milyon Euro'ya alsınlar nereye monte etmek istiyorlarsa oraya koysunlar
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler ünal aysala son kez güveniyorum ve bugünkü ve dünkü rezilliğin üzerine bomba etkisi yaratacak bir adam getireceğine inanıyorum
Tolgay Arslan transferi şart
Neyi bekliyor ki,oradan gelecek 2-3 milyon euro ile mi transfer yapacak :crushed:
"@transfergunlugu: Son Dakika!! Galatasaray , Manchester City'nin golcüsü Alvaro Negredo için kiralama teklifinde bulundu."
Muazzam yorum
Tolgay Arslan transferi şart
Onur AKPINAR @OAkpinar 2 dk.
Dortmund, Salzburg'dan Sadio Mane'yi transfer etmek istiyor.
_____
Ne zaman bu adamlar gibi planlama yapıp , ona göre transfer yapacağız.
İkisini de yapmalıyız,takım o zaman toparlanır...
Dün Erman Toroğlu çok doğru bir yorum yaptı " Galatasaray maçın başından beri 10 kişi oynuyor" dedi , ama eksiği var maçları 9 kişi ile oynamaya çalışıyoruz...