Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahahahahahaha
simdi izledim videoyu. spiker ciddi ciddi doumbia emenikenin bir tik alti demis.
dun burada bir kac arkadas soylemisti bunu ama herhalde dememistir boyle bir sey, niye desin boyle bir sey manyak mi bu herif filan demistim kendi kendime.
bu adamlar spor programi yapiyor.
Porto
FC Basel
Galatasaray
Maribor
toplu kus katliami yasanir
Muslera
Veysel Semih Hakan Olcan
Bruma Melo Selçuk Sneijder
Burak Almeida
tapatalk
sen iyice karalar bağlamışsın hocam 1 eylüle kadar umudunu kaybetme![]()
Hadi 1 transfer daha yapalım en fazla oluru bu -->
Muslera
Veysel Chedjou Semih Tarık
Olcan Melo Selçuk Bruma
Sneijder
Burak
Bruma/Yasin/Emre
Burak/Almeida
Tarık/Telles rotasyon
Daha fazlasını beklemiyorum. Song'u Doumbia'yı falan hayatta alamayız.
tapatalk
dün nontvspor tarık çamdal tranferi yine olmadı dedi![]()
Sol bek sonunda Hakan'a kalacak diye tırsmıyor değilim
tapatalk
o zaman ortada chedjou oynar yabancı hakkı defansa gitti
Hakan Balta'ya laf ediyorsunuz hala.
Elin oğlu Arsenal'a karşı İsmail'i sağ bekte oynatıyor. Adam sol bekte ne yaptı ki, sağ bekte ne versin? Oğuzhan ve Veli gibi maç içinde defalarca saçmalayan adamlar var. Gökhan, Mustafa, Olcay da benzer şekilde. Arsenal maçında dahi bu adamlar komik hareketler yaptı. Ama bakıyorsun Arsenal'a kafa tutuyorlar. Demek ki burada bireyleri değil, kolektif yapıyı düşünmek gerekiyor.
Bırakın artık kişisel nefretlerinizi. Bizim adamlarımızı motive etmemiz gerekiyor. Taraftar futbolcusuna düşman olursa, takımın böyle gitmesi normal. Millet kazma Emenike'lere bile kral muamelesi yapıyor. Burak, Olcan, Selçuk, Hakan, Semih, Veysel gibi adamlara sahip çıkalım. Özellikle 5 yabancı hakkı varken.
Ya defansta bi sorunumuz yok bence.. Tamamen yerli olsa, orta sahada melo song inler olsa zaten defansa da fazla gerek kalmaz. Song+inler cag atlatir bize
Sent from my iPhone using Tapatalk
Porto
FC Basel
Galatasaray
Maribor
toplu kus katliami yasanir