Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco stoper alacakmış Chedjou'yu versek ne güzel olur

tapatalk

ahahahahahahaha

simdi izledim videoyu. spiker ciddi ciddi doumbia emenikenin bir tik alti demis. :D

dun burada bir kac arkadas soylemisti bunu ama herhalde dememistir boyle bir sey, niye desin boyle bir sey manyak mi bu herif filan demistim kendi kendime.

bu adamlar spor programi yapiyor.

düşünsene birde defalarca maçnı anlatmış!

-------------Muslera--------------

Tarık--Semih--Hakan--Olcan

-------------Song-----------------

--------Melo------Selçuk-------

-------------Sneijder-------------

-------Doumbia--------Burak------

song+doumbia+tarık ile şu planı temmuzda yapsalardı şuan oturmuş bir kadromuz vardı.

olcanı ile Burak' ı kanata çek songu defansa 4-3-3 e dön atıyorum sneijder etkisiz brumayı al 4-3-3 e dön vs.

Muslera

Veysel Semih Hakan Olcan

Bruma Melo Selçuk Sneijder

Burak Almeida

Yavaş yavaş alıştıralım :(

tapatalk

sen iyice karalar bağlamışsın hocam 1 eylüle kadar umudunu kaybetme :D

Hadi 1 transfer daha yapalım en fazla oluru bu -->

Muslera

Veysel Chedjou Semih Tarık

Olcan Melo Selçuk Bruma

Sneijder

Burak

Bruma/Yasin/Emre

Burak/Almeida

Tarık/Telles rotasyon

Daha fazlasını beklemiyorum. Song'u Doumbia'yı falan hayatta alamayız.

tapatalk

Hadi 1 transfer daha yapalım en fazla oluru bu -->

Muslera

Veysel Chedjou Semih Tarık

Olcan Melo Selçuk Bruma

Sneijder

Burak

Bruma/Yasin/Emre

Burak/Almeida

Tarık/Telles rotasyon

Daha fazlasını beklemiyorum. Song'u Doumbia'yı falan hayatta alamayız.

tapatalk

dün nontvspor tarık çamdal tranferi yine olmadı dedi :(

Hakan Balta'ya laf ediyorsunuz hala.

Elin oğlu Arsenal'a karşı İsmail'i sağ bekte oynatıyor. Adam sol bekte ne yaptı ki, sağ bekte ne versin? Oğuzhan ve Veli gibi maç içinde defalarca saçmalayan adamlar var. Gökhan, Mustafa, Olcay da benzer şekilde. Arsenal maçında dahi bu adamlar komik hareketler yaptı. Ama bakıyorsun Arsenal'a kafa tutuyorlar. Demek ki burada bireyleri değil, kolektif yapıyı düşünmek gerekiyor.

Bırakın artık kişisel nefretlerinizi. Bizim adamlarımızı motive etmemiz gerekiyor. Taraftar futbolcusuna düşman olursa, takımın böyle gitmesi normal. Millet kazma Emenike'lere bile kral muamelesi yapıyor. Burak, Olcan, Selçuk, Hakan, Semih, Veysel gibi adamlara sahip çıkalım. Özellikle 5 yabancı hakkı varken.

Roger Schmidt de ileride iyi yerlere gelecek gibi duruyor. Önce Salzburg şimdi de Leverkusen'e süper top oynatıyor.

Hakan Balta'ya laf ediyorsunuz hala.

Elin oğlu Arsenal'a karşı İsmail'i sağ bekte oynatıyor. Adam sol bekte ne yaptı ki, sağ bekte ne versin? Oğuzhan ve Veli gibi maç içinde defalarca saçmalayan adamlar var. Gökhan, Mustafa, Olcay da benzer şekilde. Arsenal maçında dahi bu adamlar komik hareketler yaptı. Ama bakıyorsun Arsenal'a kafa tutuyorlar. Demek ki burada bireyleri değil, kolektif yapıyı düşünmek gerekiyor.

Bırakın artık kişisel nefretlerinizi. Bizim adamlarımızı motive etmemiz gerekiyor. Taraftar futbolcusuna düşman olursa, takımın böyle gitmesi normal. Millet kazma Emenike'lere bile kral muamelesi yapıyor. Burak, Olcan, Selçuk, Hakan, Semih, Veysel gibi adamlara sahip çıkalım. Özellikle 5 yabancı hakkı varken.

Hakan'a laf etmiyoruz sol bekte oynamasın diyoruz. Yoksa stoperdeki performansından memnunum şahsen.

tapatalk

Eğer Song ve Doumbia geldiğinde takım hangi dizilişte daha iyi oynayacaksa o dizilişte oynasın.Kimse kusura bakmasın ama Bruma ve Olcan'nın yedek kalması gerekiyorsa kalsın. neticede 4-5-1 den vazgeçip farklı bir dizişilte başarı getirirsek devam edilsin benim için önemli olan başarı.

2011_12_20_15_6.jpg

Hadi beyler, Doumbia gelecek

Gary Medel haberleri çıkmıştı bir ara bizimle ilgili.Bizim için fazla lüks olur diyorduk ama keşke alsaydık şu hali Song'dan daha iyi hem hırslı , çalışkan , takım için elinden geleni yapan adamlardan tıpkı Melo gibi.Stoper oynayabiliyordu hücumunda iyi. GÖKHAN İNLER - MELO - MEDEL orta sahası hem ofansif hemde defansif açıdan acayip dirençli ve kuvvetli olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt