Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles i Sevilla istemiş reddetmişiz.Hemen gönderilmiş yoksa bi daha satamayız.

Telles baya potansiyelli oyuncu 1 maçla hemen harcanmamalı.kötü bir ilk yarı geçirirse devre arasında bir sol bek operasyonu olur.ama iyi oyuncu kendini geliştirirse zaten çok yüksek mevlalara gider.önemli olan ilk yarıda iyi bir performans gösterebilmesi yada gösterememesi buna göre yol çizilmeli.ayrıca bir sol bek bulmuşuz iyi kötü hemen satmayalım az uğraşmadılar tellesi almak için biraz beklemek lazım.

Telles baya potansiyelli oyuncu 1 maçla hemen harcanmamalı.kötü bir ilk yarı geçirirse devre arasında bir sol bek operasyonu olur.ama iyi oyuncu kendini geliştirirse zaten çok yüksek mevlalara gider.önemli olan ilk yarıda iyi bir performans gösterebilmesi yada gösterememesi buna göre yol çizilmeli.ayrıca bir sol bek bulmuşuz iyi kötü hemen satmayalım az uğraşmadılar tellesi almak için biraz beklemek lazım.

Geldiğinden beri iyi maçını görmedim malesef.Ne defansif ne ofansif özelliği var.5 yabancı kuralı varken kendisi çok lüx.

Tellesi maliyetine verebiliyorsak durduğumuz hata, yok potansiyelli yok genç geçin o işleri, ribery genç ve potansiyelliydi ezikleri 5 ledi, topçu kendini belli eder 3-5 maçta, telles en az 20 maç oynamıştır bizde, vasat altı topçu en fazla vasat olur, boşuna kontenjan dolduruyor.

Marca ya gore Illarramendi Bilbao ya gidiyormus kiralik..

Geldiğinden beri iyi maçını görmedim malesef.Ne defansif ne ofansif özelliği var.5 yabancı kuralı varken kendisi çok lüx.

İyi değil evet ama hemen satmakta çok sert bir tepki olur.çok beklenti ile geldi ve hala inanıyorum başarılı olabileceğine Telles-Bruma sol tarafı kendileri gösterebilseler uçar ama ikisindede çok eksikler var.ama yaşları genç kesinlikle en az bir sezon şansı hakediyorlar.ayrıca bu kadar para verilip bel bağlanılan oyuncuda yarım sezonda yollanılmamalı dediğim gibi bu yarım devrede kötü olursa o zaman satılmalı bence.

Galatasaray'da Prandelli 3 Futbolcuyu Gönderiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli; Hakan Balta, Yekta Kurtuluş ve Veysel Sarı'nın gönderilmesi için yönetime rapor verdi.

Kaynak sindirim sistemi heralde

Tapa

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli; Hakan Balta, Yekta Kurtuluş ve Veysel Sarı'nın gönderilmesi için yönetime rapor verdi.

Veysel gitmez çünkü tek sağbek o şöyle kısa süre kalmışken Veyseli satmak veya yollayıp yerine sağ bek aramak veya sabriyi affetmek bana saçma geldi.

Koca yaz yatıldı bakalım şu son bir kaç günde neler olacak. Hadi be Ünal Başgan bak paralar da geldi yap bi çılgınlık..

Koskoca yazmisin bari KAYNAK nedir? Ruyanda mi gordun yoksa..

Gönderilebiliyorsa- danny-telles-lucas-amrabat gönderilmeli eboue ile son senesi olması sebebiyle ister +3 te ocaka kadar devam edilmeli yada o da yollanmalı, musler-melo-ched-wes-bruma kalsın, 2 yabancı al kardeşim santrafor ve kanat, parasına bakmadan tarıkı da alacaksın el mahkum, en azından devre arası bizi bir seviye yukarıya çıkaracak yabancı transferi hakkımız olsun.

Avrupa'da sıkıntı yok gelecek olan yabancıları oynatırız da ligde takım gene yarı yarıya güç kaybedecek.Şu Telles yerine İshak'ı alamadık ya!! Şimdi Hakan'a güven güvenebiliyorsan,Burak'ı oynat sinir sistemine güveniyorsa,Muslera'yı kes taraftardan korkmuyorsan!!! Yapılanma plan program sıfır bizde..

Yahu Veysel'den ne isteniyor anlamadım. Kesinlikle oynadığı ilk kupa maçından bu yana hem orta sahada hem de sağ bekte vasatın altına düşmedi.

2 ayrı hocadan 10 dakika bile form alamayan Umut G. övülür ama bu çocuk yaranamaz. Veysel joker oyuncudur ve çok iş görür. Hatta sağ bekimiz olsa da kendisini orta saha oynatsak daha da verimli olur.

Haberlerden harketle Hoca için yazmadım bunu. Belli sallıyorlar. Ama forumda da Veysel'i beğenmeyenler var.

Takımda sol bek yok (Balta'ya sol bek demiyorum stoper,bek pozisyonunda idare ediyor) tek sol beki transfer döneminin bitmesine 3 gün kala göndermeye çalışıyorsunuz...

Denilen doğru,Sevilla 6 milyon euroya aldı diyelim Telles'i , herhalde o parayla Eskişehir'deki çapsızı almayı düşünüyorsunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt