Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noldu sana be Selcuk nerden nereye geldin.

Takimda en sevilen,sayilan topcu iken simdi en nefret edilen ve saygi gösterilmeyen topcu oldun.

Kendin ettin,kendin buldun.

Sonra da, vay Sneijder geldi diye performansi düştü, veya taraftar bizi yeterli desteklemiyor gibi bahanelerle o 2 formsuz sezonu gizlemek istiyorlar.

Yazik.

Örnek aldığı adama bak peh.

Birhan Vatansever:"Selçuk ağabeyi her zaman örnek alıyorum. Kişiliğini ve oyununu çok beğeniyorum. En rahat orta sahada oynuyorum."

Tapa

Selcugun o kadar kotu olduğunu dusunmuyorum ama gecen sene rezildi alex song gelirse rahatlariz selcugu kesicek adam yok rekabet basari getiriyo ayni sekilde burakta ayni konumda saglam bi forvet bizi ucurur kimse darilmasin kenarda oturunca milyon eurolari biz almiyoruz tatava yapmasinlar bide kacirdigi penaltilar hala aklimda selcuk-yekta gozumden dustu melo da yani sacmaladi son mac

Ilk senekı sıkıstıgında numaradan kendını atıp faul almalarını hakemler ıkı senedır yutmuyolar buyızden selcuk bıttı

Alf Özkan ‏@AlfAgent 2 dk.

SON DAKIKA! ALEXANDRE PATO GALATASARAY'DA! GALATASARAY PATO'YU 8 MILYON € SATIN ALMA OPSIYONUYLA 1 YILLIĞINA KIRALADI https://twitter.com/AlfAgent/status/505400745265754112/photo/1pic.twitter.com/zThpRvnag2

alf.jpg

alf diyince bunu hatirladim.

Selçukun perfomansı sneijder ve system ile alakalı bence şaka maka bir yana.

Ilk sene maestro diyorduk. Pirlo ve xavi ile kıyaslanıyordu.

O sene yan ve önünde koşan etkili topları kapan oyuncular vardı. Selçuk bukadar yorulmuyordu.

Selçukun perfomansı sneijder ve system ile alakalı bence şaka maka bir yana.

Ilk sene maestro diyorduk. Pirlo ve xavi ile kıyaslanıyordu.

O sene yan ve önünde koşan etkili topları kapan oyuncular vardı. Selçuk bukadar yorulmuyordu.

sneijderle ne alakası var renkdaş yanındaki adama pas atacak hali yok

serbest vuruşlarını izle

penaltı bile atamıyo buda mı sneijder yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt