Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Begenmedigimiz Topal ile Neustadter'i bile alabileceklerine inanmıyorum ? En fazla Emrah,Engin falan alırlar.Ustune Muslera,Sneijder,Poldi uclusunden birisini yollarlar gibi.Muslera
Sabri nestadter balta carol
Selcuk Topal
Sinan Sneijder Bruma
Podolski
Bu yönetim'le en fazla boyle bir kadro olur hayal kurmayin
1,750 bin avro alacakmış dembele bey
fanatik yazmışDembele geldi yani. Parasini hesap ediyorsun Sergen Bey.
Bonservisi elinde olan Moussa Dembele, sarı-kırmızılı yöneticilerin 1.9 M €'luk teklifine "Evet" dedi. (A Spor)
Ya şu Avrupa men olayını da abartıyorsunuz , şampiyonlar ligi olsa hadi neyse de uefa olsa ne olur olmasa ne olur. Hele bir de yönetim ona göre transfer politikası yapacak demiyorlar mı gülmekten ölüyorum , sanki uefa 20 30 milyon veriyor da strateji değişiyor . Oyuncular için hiçbir zaman UEFA çekici gelmemiştir , parasını verirsen UEFAsız da gelir . Şampiyonlar ligi ayrı ona bir şey demem ama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Düzenli olarak Avrupa kupalarına katılmak, Avrupa Ligi'nin ekonomik getirisinden çok, UEFA puanımızı arttırmamız için çok önemli. Avrupa Ligi'nde çeyrek final yapmak neredeyse 20 puan getiriyor. Katılamadığımız 10/11 sezonunun acısı daha yeni çıktı mesela. Önümüzdeki sezon kayıtlardan silinsin diye 5 sene daha beklemek zorunda kalacağız, şampiyonlar liginde 2. torba hayalini gerçekleştirmek için. Veya ön elemeyle katılmamız gerektiğinde seri başı olup FB gibi Arsenal'i, Shaktar'ı çekmemek için. Veya Avrupa Ligi'nde 1. torbada yer almak için. Başarılı ol ya da olma, hiç yoktan 6 maça çıkmak hiç katılamamaktan iyidir. 6 maçta 1 puan toplayabildiğimiz 2014/15 sezonunda bile hanemize 6.2 puan eklendi UEFA kulüp sıralamasında. Bu sezon 3. çıkıp direk top32'de elendiğimiz halde 10.3 puan geldi.
Sergen şu Dembele'yi bi getir artık be kardeşimfanatik yazmış
bir iki ingiliz sitesi haber yapmış,biraz şaşkınlar dembelenin bize gelmesiyle alakalı.ciddiyiz.ben nöbetteyim,bakıyorum fulham haberlerine : )bişey olursa yazıcam..Sergen şu Dembele'yi bi getir artık be kardeşim![]()
La yönetimdeki çapsızlar senin kadar heyecanlı ve istekli olsalar içim gam yemeyecek
Rakiplerle çok dalga geçtik Allah cezamızı verdi bu yönetimle bizi sınıyor şuan![]()
telles en fazla 4m
donk'a kimse para vermez belki kasımpaşaya tekrar veririz
gerisi olabilir
çöplerden kurtulmamız lazım. en başta Donk